Kapsalon Greet: een portret

greet

Als je een afspraak maakt bij Kapsalon Greet in Oeselgem, dan maak je niet alleen tijd voor een nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Een bezoek bij Greet staat synoniem voor gezelligheid: een tasje koffie, een leuke babbel, even ontspannen en tijd nemen voor jezelf. Het salon is vlot bereikbaar en heeft een privé parking. Geen parkeerstress dus! Wanneer je buitenkomt, ligt je haar perfect in de plooi, je voelt je op en top vrouw en je zelfvertrouwen kreeg weer een enorme boost. Je hebt instant zin om op stap te gaan met vriendinnen of een avondje uit te gaan.
In het najaar van 2015 werd het salon compleet vernieuwd om zo de klant nog meer comfort te kunnen bieden.

20 jaar ervaring

Met haar 20 jaar ervaring weet Greet perfect welke kleur het beste bij je past en welke coupe je gezicht het meest tot zijn recht laat komen. Ze kent haar producten en volgt regelmatig bijscholingen. Zo start ze binnenkort een opleiding ivm “make-overs”, om zo nog meer inzicht te krijgen in kleuren, huidtypes, uitstraling. Kortom: het totaalplaatje.

Het klantenbestand van Kapsalon Greet bestaat zowel uit kinderen, mannen als vrouwen. Je kan er terecht met het hele gezin. Greet werkt uitsluitend op afspraak, om zo voor elke klant voldoende tijd te kunnen uittrekken. “Ik vind het persoonlijk contact met de klanten erg belangrijk. Alleen zo kan ik meedenken met de klant over een nieuwe coupe of een nieuw kleurtje. Het heeft geen zin om de klant iets aan te smeren dat niet bij zijn of haar persoonlijkheid past. Als je werkt op maat, heb je steeds het beste resultaat. Een relatie op lange termijn is voor mij dan ook van onschatbare waarde.”

Als ik vraag waar Greet het meeste trots op is, dan antwoordt ze zonder twijfelen: “Mijn gevoel voor snit. Ik voel heel snel aan wat bij een bepaalde persoon past. Ik trek steeds voldoende tijd uit voor het knippen en werk verder, tot het perfect goed zit.”

In een nieuw jasje

Greet werkt al van bij het begin in haar eigen salon op de Wakkensesteenweg in Oeselgem. Na 20 jaar was het echter tijd voor een opfrisbeurt. Vorig jaar vernieuwde Greet het volledige salon: een nieuwe inrichting in zwart en grijs, nieuwe kaptafels ... Het paradepaardje is de nieuwe comfortabele wastafel, in hoogte verstelbaar, die eigenlijk meer aanvoelt als een relaxzetel. Als je plaatsneemt, gaan de voeten omhoog en lig je bijna volledig plat. Zeker bij een verzorging is het genieten!

Natuurlijke kwaliteitsproducten

Zonder kwaliteitsproducten geen kwalitatief resultaat. Daarom koos Greet voor het merk Fauvert voor de shampoo’s en verzorgingen, en voor Vitality’s en Inoa van L’Oreal voor de kleuringen. De producten van Vitality’s zijn half natuurlijk en bevatten 70% natuurlijke ingrediënten. Voor de volledig ammoniakvrije kleuringen is er Inoa van het befaamde L’Oreal.

Zonnebank

Wil je voor of na je kappersbezoek nog even genieten van de warmte onder de zonnebank? Dat kan! Kapsalon Greet biedt abonnementen aan van 10 beurten, waarbij je de 11de beurt gratis aangeboden krijgt. Eén beurt duurt standaard 20 minuten. Heb je je 20 minuten niet volledig opgebruikt? Dan kan je de beurt opsplitsen en een volgende keer de rest opnemen.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...