Frisor te Bree, een portret

IMG_0539

Love is in the HAIR

Frisor betekent in het Deens letterlijk “kapper”, maar laat je hierdoor niet misleiden, Frisor is zoveel meer dan een kapsalon. Het is een one -of-a-kind lifestyle haircare concept waar je haar getransformeerd wordt en je buiten stapt als een betere, zelfverzekerdere versie van jezelf.

Het gebeurd niet vaak dat je mensen tegenkomt waarvan je denkt wauw, deze persoon ademt wat hij doet, het is niet gewoon een job maar een passie, een bestaansrecht. Bij de heren van Frisor had ik dit gevoel meteen, voor hun is haircare serious business maar dan met een speelse toets. Waar de reguliere kapsalon vaak blijft vasthouden aan standaard kapsels en technieken weet Bjorn, oprichter van het concept samen met zijn partner in business & life Kevin, haar te transformeren naar een hoger niveau. 

Bjorn wist al heel jong dat hij kapper zou worden, in het middelbaar besloot hij de schoolbanken in Mechelen gedag te zeggen om over te stappen naar de vooraanstaande en prestigieuze Academie Verbiest in Antwerpen. Hier leerde Bjorn alle kneepjes van het vak en hij bleek buiten zeer gedreven ook nog eens over een aangeboren talent te beschikken. Na zijn schoolloopbaan, werkte Bjorn 3 jaar voor de bekende kappersketen Steven St. Clary, om daarna zijn eerste stappen als zelfstandige te zetten, Bjorn huurde een stoel ( rent – a – chair concept ) in een klein kapsalon in Kampenhout, hier bouwde hij zijn eerste kantenbestand uit. Kevin zat gedurende die tijd ook niet stil en kon zijn creatieve ei vooral kwijt in patroon -en kostuumontwerp. De twee werkten op regelmatige basis backstage voor o.a. Dries Van Noten en AF Vandevorst. Bij Kevin begon de kappers microbe steeds meer op te spelen en besloot zijn partner te volgen in het kappersvak.  Beide heren voelden al langer dat het tijd werd om een eigen concept uit de grond te stampen dat ze volledig konden inrichten naar hun eigen wensen en visie, daaruit is sinds twee jaar Frisor ontstaan. Deze prachtige zaak in Bree, Limburg is een ware streling voor het oog en het haar.

Hair is our passion

De heren houden hun kennis up-to-date en hun vinger aan de pols van alles wat hip, trendy en vernieuwend is. Dit doen zij zowel in binnen -en buitenland, Londen heeft voor Bjorn en Kevin geen geheimen meer, daar zij regelmatig het Kanaal oversteken voor bijscholingen bij het grote en gerenommeerde Toni & Guy.

Naast een prachtige zaak waar zij graag met de handen in het haar zitten, hebben Bjorn en Kevin een visie om niet alleen je haar maar ook de planeet mooier/beter te maken. Dit doen zij door te werken met producten die ecologisch en biologisch verantwoord zijn zonder in te leveren aan kwaliteit en resultaat. EVO is een ware rEVOlutie op gebied van haarverzorging. Dit fijne merk gaat verder dan alleen propere ingrediënten ( vrij van parabenen, siliconen, minerale olie, DEA, TEA, propylene glycol, SLS ) maar onderneemt daarbij ook nog eens ethisch verantwoord door o.a. een belasting te betalen op hun ecologische voetafdruk, beschadigde producten te doneren aan daklozencentra, dierproef en glutenvrij te zijn.  De producten en handige styling tools van EVO zijn te koop in de zaak.

Voor een nieuwe look, kan je bij Frisor terecht voor een totale make-over. Je wensen worden gehoord, waarna een grondige haar analyse uitgevoerd wordt. Daarna worden de mogelijkheden besproken om jouw haar op een gezonde en verantwoorde manier te transformeren naar Million Dollar Hair. Bjorn en Kevin zijn echte professionals die enkel met het beste resultaat tevreden zijn, je zal hier dan ook niet buitenstappen zonder een “wauw” gevoel. Zij zijn één van die uitzonderlijke kappers waar je van gehoopt had dat je ze jaren eerder had gekend.Meer info over de wondere wereld van Frisor, vind je op;

Facebook

https://www.facebook.com/frisorbree/

Instagram

https://www.instagram.com/frisorbree/

Online boeken is eveneens mogelijk op www.frisor.optios.net

Check it out !!!Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...