Hairstyling Severine : een portret

Photo 07-11-16 12 02 15

Het eerste wat opvalt als je aankomt bij Hairstyling Severine is de rustige omgeving: een mooie wijk met gezellige huizen en een prima ligging aan de rand van een mooi plantsoen. Parkeren geen probleem bij Severine en eens je het salon binnentreed, ben je in een wereld van licht en vrolijke kleuren!

Alhoewel ze reeds 17 jaar haar salon hier uitbaat, heeft ze twee jaar geleden een grondige make-over gedaan van haar salon en nu komt de klant terecht in een klein maar fris en vooral vrolijk salon dat de hedendaagse trend omarmt op een heel eigen manier!
Severine heeft op die tijd een mooi cliënteel opgebouwd die niet alleen om de democratische tarieven blijven terugkomen: ze voelen zich goed bij deze pittige dame die de gezondheid en de goede vorm van hun haar ter harte neemt. 

Severine is sinds jonge leeftijd met het vak van kapster begaan en heeft uiteraard haar leerschool bij andere kappers doorlopen, maar ze is dan toch snel met haar eigen salon begonnen en het uitgebouwd tot het mooie salon dat we vandaag zien. De kinderen die vroeger met de mama meekwamen, zijn nu ook klant geworden en sommigen brengen hun kinderen ook al mee. Vooral voor de kleintjes zal de gezellige “moto-stoel” er zeker iets mee te maken hebben!

Ook de mannen vinden hun weg naar haar salon. Jonge gasten die nog niet teveel geld hebben maar toch een modieus kapsel wensen, kunnen ook hier terecht en hoeven daarvoor geen pintje minder te drinken!

Bij Hairstyling Severine krijgen de klanten een eerlijke kijk op een kapsel, wordt er zowel op kleur als snit professioneel advies gegeven. Klanten vinden hier hun weg omdat Severine hen goede raad geeft en uiteraard ook op de hoogte is van de laatste mode zodat een jonger cliënteel hier ook zeker zijn gading zal vinden.

Make-over van Tiny Lauwers

Tiny was dolblij toen ze hoorde dat ze winnaar was van een make-over die ze won door een like & share wedstrijd van Hairstyling Severine. Kapster Severine kreeg care blanche op voorwaarde dat ze haar lange haren kon behouden. ​

Het verwenmenu omvatte ; 

  • de haren werden iets meer in model geknipt
  • er werd een balyage toegepast met een warme kleur met als resultaat een ombre effect op de punten
  • Tiny genoot van de massagestoel terwijl een speciaal haarmasker werd aangebracht 
  • het haar werd met een golvend effect gebrusht
  • na het opsteken was Tini Partyproof ! 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...