Coiffure Marva in Oosterzele, vernieuwd

IMG_4609

Coiffure Marva in het centrum van Oosterzele zit in een nieuw kleedje. Het interieur kreeg deze keer een grondige make-over en werd uitgebreid met het schoonheidsinstituut Esthétique Boté van haar dochter Bo. Dit nieuwe totaalconcept staat voor een complete beauty ervaring en verwenning van kop tot teen. Als je binnenkomt, stap je binnen in een warm interieur met veel hout, badend in witte tinten en enkele rode Oosterse accenten. Dit ademt rust, ontspanning en wellness. Je kunt niet anders dan hier van genieten en krijgt instant een goed gevoel.

Nieuw concept: Beauty & Hair

In januari 2017 begon de zoektocht naar ideeën en plannen voor de verbouwing en uitbreiding. “We hebben er veel tijd en energie ingestoken om alles zelf te kiezen. We wilden dat het trendy werd, maar toch nog gezellig. Ik wou zeker met hout werken, ronde spiegels en een cosy zithoekje integreren. Het is een lange zoektocht geweest, na 6 maanden wisten we hoe we het precies wilden. Het is perfect zoals ik het wou en echt een droom die uitgekomen is. Ik voel mij hier heel goed, en het is aangenaam om in zo’n sfeer te kunnen werken. Mijn werk is mijn leven, mijn gevoel en hart zitten hier echt in.”

Ruimtelijk, licht en sfeervol

Na 6 intensieve maanden van brainstormen, het concept bepalen en alles kiezen, waren ze klaar op papier. “Na de zomer zijn de verbouwingen gestart en op 2,5 weken was het project klaar. Het was ontzettend goed georganiseerd en alle aannemers volgden een strak schema. Iedereen was goed op elkaar afgestemd. Het bracht wel wat stress teweeg, maar het was het waard. En het is af. Veel is er ook maatwerk, waardoor alles netjes weggeborgen zit. Het voelt ook heel ruimtelijk aan, hoewel we een extra ruimte hebben gemaakt voor Bo haar schoonheidszorgen. Alles is goed uitgemeten en perfect op elkaar afgestemd.”

Want je bent het waard...

Naast het kapsalon bevindt zich Esthétique Boté waar je je kunt laten verwennen, verzorgen en nog mooier maken. Voor de finishing touch van je look kun je bij Bo je nagels en make-up laten doen. Zij laat je ogen spreken en nog meer stralen. Ideaal voor wie een avondje uit gepland heeft of naar een feestje moet. Moeder en dochter die naast elkaar en samen werken. “De klanten zijn heel positief over de veranderingen en de bijkomende schoonheidszorgen. Ze vinden alles nu op één locatie zonder tijd te verliezen en we zijn op elkaar afgestemd. En dit alles in een familiale omgeving en sfeer.”

Genieten, ontspannen en instant goed gevoel

Een bezoekje aan Coiffure Marva in Oosterzele is meer dan alleen maar je haar laten doen. Marva en haar team ontvangen je hartelijk in het pas verbouwde kapsalon en leggen je in de watten. Het is een relaxte totaalbeleving waarbij het je aan niks ontbreekt. In het sfeervolle interieur voel je je meteen thuis met een koffietje of iets fris. Je haren laten wassen doe je in de massagezetels en je krijgt ondertussen nog een hoofdmassage. Het is puur genieten. Het salon werkt exclusief met de kwalitatieve producten van Joico.

Klassezaak met een warm hart

Het salon is uitgerust met tablets waar je een persoonlijke account kunt aanmaken. Je kunt je verdiepen in je favoriete artikels, een nieuwe snit uitkiezen, het team beter leren kennen, recensies nalaten of gewoon een spelletje spelen. Dit salon is mee met de moderne tijd. Maar evengoed kun je gezellig een tijdschrift doorbladeren. Marva neemt de tijd om een nieuwe snit of kleur met jou te bespreken, samen voorbeeldjes te bekijken en je te adviseren. Ze houdt hierbij zeker rekening met jouw mening en persoonlijkheid. Daarna gaan zij en haar team aan de slag om je helemaal te laten stralen. En geef toe, je voelt je toch meteen veel beter als je haar goed zit. En zo stap je ook buiten bij Coiffure Marva.

Wil je er ook graag op je best uitzien, ga dan zeker langs bij Marva en Bo. Bekijk onze deals en geniet van een mooie korting. Avondje uit of een feestje? Kies voor de brushing + make-up voor een schitterende en exclusieve look, lees zeker ons artikel getest en de make-over.

Coiffure Marva en Esthétique Bo: Dorp 15, OosterzeleOntvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...