In de kijker: 'Vela Shape'

20149519453920_foto-196.jpg_big

Getest bij Schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh uit Brugge

“Het instituut is steeds grensverleggend. Ik kijk voortdurend verder en sta steeds open voor vernieuwing. Onze interesse van ons instituut gaat twee wegen uit: de weg van de huidverbetering, waarvoor de producten van Environ, Babor en Mesoaestetic staan. Daarnaast is er de weg van de laatste nieuwe technieken in apparaten: microdermabrasie, peelings, microneedling, zuurstofbehandelingen,ledlichtbehandeling,… We zijn bovendien een super gemotiveerd en enthousiast team van vijf. ”


Een andere doeltreffende technologie ter bevordering van huidversteviging en tegen de behandeling van cellulitis en spierpijnen is de VelaShape. Bruno D’Hondt van Skinline legt uit wat deze behandeling inhoudt: “VelaShape is de eerste en enige techniek die gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) en infrarood energie (IR). Tegelijkertijd wordt er negatieve druk (vacuüm) toegepast voor het mobiliseren van het weefsel. Hierbij zorgen de 'rollen' voor een diepe massage. De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve, medische aanpak. Het infrarood licht (IR) verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van vijf millimeter, zonder de huid te beschadigen. De bipolaire radiofrquentie (RF) verhoogt de zuurstofopname en activeert hierdoor de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van vijftien millimeter. De mechanische massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang. Het resultaat? Drastische vermindering van de cellulitis, centimeterverlies, huidverstrakking, een betere bloedcirculatie en het verminderen van spierpijnen.”

Carole Rooryck is fan ...

Een echte fan van deze behandeling is Carole Rooryck. Zij was de vaste danseres bij “Sterren op de Dansvloer”, een programma van de commerciële televisie VTM. In haar dansstudio in Brugge kan iedereen met een hart voor dans en beweging terecht. Carole spendeert erg veel zorg aan haar lichaam en gaat daarom op regelmatige basis bij Lieve Mestdagh langs voor de VelaShape behandeling. “Je hebt maar één lichaam en die verdient de nodige verzorging. De behandeling met de VelaShape is pijnloos, het is een combinatie van een knijpende massage en warmte in één. Het heeft een verstevigende werking, wat ook nodig is voor mijn dans, en je ziet en voelt op korte termijn resultaten. In het instituut van Lieve Mestdag voel ik me bovendien ook thuis. Je voelt je er meteen op je gemak en ik beveel het instituut iedereen aan.” 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...