Relax detox

shutterstock_299749289

Waarom ontzuren?

De praktijk leert dat ca. 85- 90 % van de bevolking aan verzuring van het lichaam lijdt en van één of meer van de symptomen betroffen is. Alleen met aanpassing van het voedingspatroon, is verzuring meestal niet op te lossen, en daarom is een intensieve ontzuringskuur vaak noodzakelijk. RelaxDetox biedt daartoe, door de dubbele werking, namelijk inwendig en uitwendig, de meest effectieve ontzuringskuur die momenteel wordt aangeboden. Lees hier meer over verzuringsprincipes. en de gevolgen van verzuring

De voordelen zijn de moeite waard: na het ontzuren en ontslakken voel je je weer als herboren. De  intensieve RelaxDetox ontzuringskuur levert veel voordelen op, die direct merkbaar zijn :

 

  • Verbeterde gezondheid en versterkt immuunsysteem
  • Grotere psychische veerkracht
  • Geen problemen meer met slechte stoelgang en spijsvertering 
  • Bloedcirculatie verbetert aanzienlijk
  • Migraine klachten verminderen 
  • Haren, nagels en huid worden vitaler
  • Genezingsprocessen worden op gang gebracht
  • Spieren worden soepel en pijnloos
  • Gewrichtsklachten ( reuma, artritis,artrose,enz..) verminderen
  • Osteoporose (botontkalking) wordt afgeremd 

Wat doet relaxdetox?

De basis van deze behandeling is ontzuren: pas nadat het bindweefsel via deze unieke methode werd gezuiverd van toxines, kan succesvol worden gestart met aanvullende huid behandelingen en een doorgedreven afslankingsprogramma.
RelaxDetox is de meest belangrijke en toekomstgerichte ontwikkeling in de beauty- en afslankingsbranche. Succesvol en sneller afslanken is dan ook pas mogelijk als eerst via grondig ontzuren de toxines uit vet- en bindweefsels werden verwijderd. Zelfs Weight Watchers adviseren inmiddels eerst te ontzuren en dan pas hun methode te gebruiken. Hier
lees je meer over Beauty base. 

Vitastyle ( de praktijk )

Wat vooraf ging : om mijn PH-waarde te kennen had ik een zakje met 'ph strips' ontvangen waar ik 3 x daags gedurende 1 week enkele druppels urine moest op aanbrengen . Deze strip verkleurde bovenaan .Zo kon ik de kleur vergelijken met een bijgesloten tabel en alle gegevens noteren . Deze resultaten gingen besproken worden op mijn eerste afspraak 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nogal sceptisch vertrok richting Brugge voor mijn eerste behandeling van
Relaxdetox . Zaakvoerster Lieve was heel vriendelijk en stelde me onmiddellijk op mijn gemak .

Ik vertelde dat ik reeds een jaar gestopt was met roken en daar positieve effecten van overhield , vooral mijn vale huid vaarde daar wel bij .Door het vele werken en de stress van oa het verkeer voelde ik me wel soms vermoeid en prikkelbaar . De resultaten van de PH test werden besproken en ik bleek ' sterk verzuurd ' te zijn . ( PH5.5 ) 

De behandeling

Het bleek nuttig te zijn om een kuur te volgen van 6 behandelingen in 2 weken . ( 45 € / beurt ) 
Ik mocht me naar een gezellig kleedkamertje begeven en kreeg er een wegwerp slip en badjas . 
De behandeling kon beginnnen !
Ik mocht mijn lichaam volledig insmeren met een soort zalf ( die naar munt rook ) en werd toen volledig ingewikkeld met warme bandages . Ik leek precies een mummie maar dat stoorde me niet omdat ik die warmte wel aangenaam vond .

Op de behandeltafel werden mijn voeten ingewikkeld met die zalig warme doeken. Een toestel met draden en elektroden werd aangesloten op mijn lichaam ( aan de voeten en onder de schouders ) De micro stroompjes van het toestel konden nu hun werk doen.( gelukkig niet voelbaar) Infrarood licht boven mijn lichaam moest me gedurende die 60 min goed warm houden .

Gedurende 1 uur op mijn rug liggen rusten leek gezien mijn onrustige natuur nogal een  opgave te worden. Gelukkig was er op de achtergrond wat rustgevende muziek met enkel wat indirect licht in de kamer . Besloot dan maar mijn ogen te sluiten en de tijd af te wachten .Na ongeveer 10 min kwam ik in een diepe rust  . Voor ik het besefte was de tijd voorbij en kwam Lieve me losmaken van het toestel en de warme windels. 
Toegegeven, de behandeling vond ik héél aangenaam en ontspannend maar of ik daar baat ging bij hebben vroeg ik me toch af . 

Het resultaat

Deze behandeling heb ik 6 keer gevolgd . Na de eerste behandeling had ik de raad van Lieve niet opgevolgd om veel water te drinken ,met als gevolg hoofdpijn .Omdat de afvalstoffen via de nieren het lichaam verlaten is het een must om véél water te drinken .

Grote veranderingen voelde ik eerlijk gezegd niet tot nà de 3é behandeling ...
Ik voelde me plots veel fitter en vol energie in plaats van de normale jaarlijkse winterdip.
Na de laatste behandeling was de ( chronische) pijn in mijn schouder zelfs volledig verdwenen .
Ook opvallend was de PH test, toen ik aan de behandelingen begon was mijn gemiddelde PH 5.5 .
Na de kuur was mijn PH 7.0 ( wat volgens de meeste medische literatuur perfect is ) 

Ik ben héél dankbaar dat ik relaxdetox mocht uitproberen , ik ben FAN ! 

Getest bij : Vitastyle Brugge 
Getest door : Claeys W.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...