Voor u getest: 'Lipofreeze'

shutterstock_1342681


Herken je dat moment? 
Je had het natuurlijk al zien aankomen, elke keer je op de weegschaal gaat staan zie je dat er wat grammen zijn bijgekomen, die ene broek past al even niet meer, maar je kleedjes passen nog, dus er is toch niets aan de hand?! En dan plots besef je het ... dit kan zo niet langer!
Als je foto's van jezelf bekijkt enkele jaren terug lijk je precies je dikke tweelingzus te zijn geworden ... En al die keren dat je 'maandag op dieet zou gaan' zijn er natuurlijk nooit van gekomen, of je bent vol goeie moed gestart om dan tot de vaststelling te komen dat 'dat ene chocolaatje toch geen kwaad zou kunnen?' ... 

Maar elke extra gram van de voorbije jaren zijn samen serieus wat extra kilo's geworden. 16kg (!) om precies te zijn in mijn geval ...

Cute? Dat wel, maar ik moet ervan af! 
Niet van die kleine zeehond, maar wel van zijn gewicht: 16kg, exact het aantal kilo's dat ik wil verliezen! Bye bye zeehond-vetrolletjes!

Lipofreeze

'Een liposuctie zonder dat het vet word weggezogen, pijnloos, geen littekens, goedkoper dan een feitelijke liposuctie...'
Voor iemand die van het ene dieet in het andere 'sukkelt' en als enige uitweg om toch voorgoed van de kilo's verlost te zijn nog een dure liposuctie zag (maar hoé zou ik dan dat plotse vetverlies verklaren in mijn omgeving want toegeven dat ik een liposuctie had ondergaan...dat nooit!) klonk dit als muziek in de oren!

Maar dat eeuwig en altijd sceptische stemmetje in mijn hoofd liet al meteen van zich horen: ' zoiets werkt toch niet! Waarom zou iemand dan ooit nog liposuctie overwegen? Laat je niet vangen door dure beloftes!'
Langs de andere kant, 2 zones (en laat je buik nu al snel 2 zones bedragen, tenzij je het lichaam van een topmodel hebt, en dié hebben dit natuurlijk niet nodig) laten behandelen kost al snel een paar honderd euros. Zou iemand zoveel geld durven vragen als de techniek niet zou werken? 

Schoonheidsinstituut La Bohème

Mijn eerste contact met La Bohème verliep alvast erg positief en correct. Telefonisch kreeg ik meer info omtrent de werking van LipoFreeze en werd een afspraak vastgelegd. Ik zou plaatselijk 20% vet verliezen gedurende de 6 weken na de behandeling. Dát klonk alvast veelbelovend. 'Maar' (daar is dat stemmetje weer) 'uiteraard betaalt iemand geen geld daarvoor om daarna elke dag Mc Donalds te eten.

's Ochtends richting Bredene vertrekken was best spannend. Zou het werken? De ontvangst was alvast uitstekend! We kregen een uitgebreide uitleg en alle extra vragen die ik had kon ik meteen stellen. Ik kreeg ook wat foto's te zien van de zaakvoerster, die zichzelf als testpersoon aan de behandeling had 'onderworpen'  en ik moet toegeven, het verschil was opmerkelijk ! 
Ok, de behandeling: eerst kreeg ik een vochtige, steriele 'doek' over mijn dijbeen en buik gelegd (want aangezien dit de plekken zijn waar ik het moeilijkst centimeters verlies waren dit de beste plaatsen om dit uit te testen), waarna het toestel op de doek werd geplaatst. 

Resultaat na 6 weken

De afkoeling kon ik graad per graad meevolgen op het toestel. Vanaf 8°C begon ik een tinteling naar mijn voet te voelen, maar eenmaal de 0°C voorbij verdween dit opnieuw en was alles als het ware verdoofd. Daarna begon de opwarming. Op YouTube zijn verschillende filmpjes over het hele proces terug te vinden, dus wie benieuwd is in hoe het eruit ziet kan deze altijd bekijken!
Tijdens de behandeling kreeg ik bovendien een heerlijk kopje kruidenthee aangeboden, een aanrader qua service La Bohème!

Maar het resultaat, daar was ik het meest benieuwd naar! Toegegeven, mijn eetgewoontes heb ik de periode na de behandeling niet aangepast, dus kilo's of centimeters kwijt door een dieet, dat was onmogelijk! Op die manier kon ik de eerlijkste beoordeling maken. Het enige wat ik wel heb gedaan is 2x daags gedurende ongeveer 14 dagen het drainagemiddel gedronken dat ik mee kreeg om de afvoer van de afgebroken vetcellen te bevorderen.

Ben ik nu, na 6 weken overtuigd? Ja! Zo overtuigd zelfs dat ik, eenmaal ik mijn streefgewicht heb behaald, graag terug kom om de moeilijk kwijt te raken vetrolletjes definitief kwijt te raken.
Concreet? Mijn heupomtrek bedroeg 120cm toen ik 8 weken geleden bij Arôme binnen stapte, vandaag kan ik trots zeggen dat deze 118 bedraagt, dus ik maar liefst 2cm kwijten geraakt door 1 enkele behandeling enkel op een zone van 15x20cm. Normaal gezien volg je 2 behandelingen ...

Uiteraard is dit bij iemand met een maatje 42-44 zoals ikzelf niet overduidelijk, al moet ik zeggend dat als ik een aansluitende broek draag ik hier wel al een compliment over kreeg. Bij iemand die (zoals het de bedoeling is) de laatste vetrolletjes kwijt wil, zal dit wel heel duidelijk zichtbaar zijn, want 2cm is veel! Bovendien waren de benen de moeilijkste plaats om vet kwijt te raken. Op de buik is dit resultaat nog groter.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...