Biefstukreepjes met paprika en gemengde champignons

2014131163531344_img_3183

Ingrediƫnten voor 1 persoon

  • 1 klein biefstukje in dunne reepjes
  • 1/2 paprika rood , 1/2 paprika oranje zaadlijsten verwijderen in reepjes
  • 200 gr gemengde champignons ( kastanje, oesterzwammen,gewone, ... )
  • 2 sjalotjes
  • Knoflook
  • 150 ml runderbouillon light
  • fijngesneden verse peterselie
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Werkwijze

  1. Snij de paprika's in reepjes. De sjalot versnipperen
  2. Snij het vlees in reepjes en kruid met peper en zout.
    Zet een wokpan op het vuur, voeg de olijfolie toe en roerbak de reepjes vlees in 1 min bruin.
    Schep ze uit de pan en zet ze apart . 
  3. Doe de sjalotjes, knoflook en paprika in de pan en roerbak alles 2 min.
    voeg de gemengde champignons toe, schep alles om
    giet de bouillon erbij
    Breng het geheel aan de kook
    Draai het vuur laag en laat alles 4 min pruttelen.
  4. Voeg de reepjes toe en verhit alles nog eens 2-4 min of tot het vlees en de groenten gaar zijn.
    Verdeel het in een diep bord, strooi een beetje peterselie over 

  5. Smakelijk eten !


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...