Zielevlinder in Ledegem, een portret

img0931_w

Zielevlinder in Ledegem is een verborgen pareltje voor wie even tot rust wil komen of energetisch wil opladen via healing. Nancy haar warme ogen en rustige uitstraling zorgen ervoor dat je meteen op je gemak bent. Soms zijn we even de weg kwijt. Of zijn er zaken waar niet direct duidelijkheid over komt, hoe hard we ook ons best doen. Af en toe hebben we een duwtje nodig van buitenaf, een luisterend oor, of iemand die net datgene aanreikt die zo dierbaar kan zijn. Nancy luistert even met je mee en dat kan via een afstemming of een healing bij Zielevlinder.

“Mijn interesse gaat bijna 20 jaar terug en vindt de oorsprong in mijn gezondheidsproblemen. Toen een professor tegen mij zei dat hij niks meer voor mij kon doen. De kans was te groot dat ik niet meer wakker zou worden. Dat was de druppel voor mij. Onderweg naar huis had ik zoiets van: Als jullie mij niet kunnen helpen, zal ik het zelf wel doen. Toen is mijn zoektocht begonnen en ben ik gestart met yoga en meditatie. Dat was zo leerrijk en zette mij aan het denken over wat stress, spanningen en negatief denken doen met je lichaam. Ik wou er mij in verdiepen en startte met opleidingen. Ik ben ervan overtuigd dat het lichaam een groot zelfgenezend vermogen heeft, maar je moet er natuurlijk wel zelf aan willen werken.”

Intuïtieve ontwikkeling en groeiend bewustzijn

Nancy volgde haar intuïtie en ontwikkelde een groot bewustzijn van haar eigen lichaam, mentale geest en energie. “Ik maakte kennis met de energiebanen en ondervond ook hoe pijnlijk het was als daar een blokkade op zat. Daarna ontdekte ik o.a. ook het Taoïsme en Reiki. Ik haalde daar heel veel uit voor mezelf, vooral rust. Ik had zware hartritmestoornissen. Echter het risico van een operatie was te groot, want ze moesten mijn hart stil leggen. Dankzij yoga, meditatie en ademhaling verminderde mijn hartritmestoornissen. Zo ben ik bewust geworden van wat ik allemaal zelf kan veranderen en hoe je omgaat met problemen.”

Energetische healing of afstemming

Bij Zielevlinder kun je kiezen uit verschillende vormen van healing of energetische behandelingen. Nancy werkt ook via afstemming zoals Luisterkind of Mediumship om te horen wat een ziel te vertellen heeft. “Negatieve emoties kunnen heel wat aanrichten in een lichaam en vast zitten. Mijn intuïtie is heel belangrijk bij iedere healing. Lichamelijke of mentale klachten, dingen willen veranderen, keuzes maken, onverwerkte trauma’s of gevoelens… het passeert allemaal de revue. Reiki is een heel zachte vorm van healing waarbij de energie stroomt naar de plaatsen die het nodig hebben. Het is heel rustgevend. Bij de Chakra healing zorg ik ervoor dat de chakra’s terug in evenwicht zijn in en dezelfde richting draaien. Zodat je terug in balans bent.”

Negatieve emoties zorgen voor blokkades

Sommige vormen van healing zijn intens en gaan een stukje dieper of verder terug in het verleden. “Bij de IET healing werk ik op negatieve emoties die vast zitten, zonder dat je die herbeleeft. Bij IET trigger ik de negatieve emoties zoals wraak, boosheid, angst… zodat ze plaats kunnen maken voor positieve energie. Anders stapelt zich dat allemaal op in het lichaam en creëert blokkades. Bij de Karmische healing scan ik de ruggengraat en voel wat er zit. Meestal hangt er een vorig leven aan vast, maar dat is voor mensen die al een stukje verder staan. Het lichaam geeft maar prijs waar het op dat moment klaar voor is. Wat ik er energetisch uithaal, vul ik terug op met positieve energie. Mediumship is voor mensen die met vragen zitten of geen gerustheid hebben over een dierbare overledene. Dan luister ik naar die ziel of die een boodschap heeft, meestal geeft dit een geruststelling en antwoorden. Zielekind is een afstemming voor jezelf a.d.h.v. een foto en enkele vragen.”

Straalt positieve energie en warmte uit

Je ziet het aan Nancy als ze erover spreekt, het is haar passie en ze straalt. “Ik vind het zalig om ermee bezig te zijn. Ook voor mezelf. Het is enorm boeiend en leerrijk. Wat mensen eigenlijk zelf kunnen doen om zich van bepaalde dingen te verlossen. Mijn klanten komen van de tafel met een zucht van verlichting. Maar als ze buiten komen, is het aan hen om er iets mee te doen. Ik sta hen bij in het transformatieproces zoals een vlinder vanuit zijn cocoon zijn vleugels opent om te vliegen. Maar vliegen moeten ze zelf doen. Ik hoop dat ik hen kan helpen door blokkades weg te nemen, rust te brengen of dingen te helpen verwerken. Zodat ze zich kunnen ontpoppen tot wie ze echt zijn.”

Lees onze ervaring over Luisterkind hier. Ontdek het zelf bij Zielevlinder te Ledegem (De Kempkens 20) en test een healing of afstemming dankzij onze leuke kennismakingsdeals met korting voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...