Zenn Lounge in Blankenberge, een portret

IMG_1297

Zenn Lounge is gelegen aan zee, in het hartje van Blankenberge, waar Miranda je verwelkomt voor gespecialiseerde huidverbetering & -verjonging met de Aquerenew voor hydrabrasie, LED-lichttherapie en figuurcorrectie of lymfedrainage dankzij de Ballancer. Ze is ook gespecialiseerd in ontspanningsmassages en je kunt kiezen uit een mooi aanbod. Daarnaast biedt ze pedicure, manicure en gelish aan, alsook suikerontharing voor mooie gladde benen. Zenn Lounge is een klassevolle zaak voor wie bewust kiest voor een mooie gezonde en stralende huid dankzij innovatie technologie en schoonheidskuren.

Miranda is van opleiding boekhoudster, maar gooide het roer volledig om om haar passie voor schoonheid en massages te volgen. “Als kind droomde ik er al van, maar mijn ouders zagen mij liever boekhouding studeren. Wat ik dan ook gedaan heb. Na echter het vaststellen van een hernia, waardoor ik niet langer fulltime bureauwerk kon doen, besliste ik om te doen wat ik altijd al wilde doen. Schoonheidszorgen. Ik startte met massages en kreeg veel positieve reacties. Ik werkte ook in wellnesscentra en hotels als masseuse. En zo ben ik er verder in gerold. Waardoor ik mijn job als boekhoudster kon opzeggen. Ik ben volledig van nul gestart met mijn eigen schoonheidsinstituut Zenn Lounge in Blankenberge.

Gespecialiseerde huidverbetering, anti-aging & figuurcorrectie

Bij Zenn Lounge kun je terecht voor gespecialiseerde niet-invasieve huidverbetering en -verjonging dankzij innovatie toestellen. “Ik heb ervoor gekozen om mij te specialiseren in hydrabrasie (Aquarenew), LED-lichttherapie, lymfedrainage en figuurcorrectie (Ballancer). De Aquarenew is een intensieve peeling van de huid, eerst droog en daarna nat, om de dode huidcellen te verwijderen. Alle onzuiverheden worden verzameld in een reservoir zodat je ziet wat er allemaal van de huid verwijderd is. Dit is uiterst geschikt voor rimpeltjes, pigmentvlekken, onzuiverheden… Het gezicht klaart er onmiddellijk van op. Ik gebruik het altijd in combinatie met het LED-licht, waardoor de huid vlugger herstelt na de peeling.”

“De Ballancer heeft verschillende programma’s waardoor het geschikt is voor afslanking (figuurcorrectie en huidversteviging), lymfedrainage, maar ook puur ter ontspanning. Voor figuurcorrectie is het in combinatie met een gel en speciaal broekje voor een optimaal resultaat. Als je die 1 uurtje per dag draagt, activeer je nog extra je vetverbranding. Het wordt warm en je zweet er goed in. Ik benadruk ook altijd dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl na te leven. Zoals op je voeding letten.”

Keuze uit diverse Zenn Lounge relaxatiemassages

Daarnaast is er een ruime variëteit van verschillende relaxerende massages om helemaal ‘zen’ te worden. “Ik laat mijzelf regelmatig masseren en test veel uit om te weten wat goed aanvoelt en wat niet. Beetje bij beetje steek ik zo mijn eigen massage ‘Zenn Lounge’ samen dankzij een combinatie van technieken. Ik let ook op de reacties van de mensen om te weten wat ze leuk vinden of waar ik extra aandacht aan kan besteden. Bij de Bracci massage gebruik ik alleen de onderarmen op de rug, achterkant van benen, voorkant dijen en armen. Deze gaat veel dieper doordat je met je elleboog knobbels kunt losmaken. Voor wie het graag warm heeft, zijn er de hotstone massage, massage met warmtekussen of moor mud. Dat is een modderpakking die de spieren opwarmt voordat ze gemasseerd worden, zoals de onderrug. Je krijgt de modder ook mee naar huis. Je kunt die zelfs in je bad doen. Het ziet wel pikzwart, maar het spoelt gewoon weg”, lacht Miranda.

Ontdek zeker onze deals en last-minutes bij Zenn Lounge te Blankenberge. Nieuwe klanten genieten van een mooie korting om het zelf eens uit te testen

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...