Zen-Studio te Roeselare, een portret

IMG_1409

Bij Zen-Studio in Roeselare verwelkomt Ewa je met de glimlach in haar gloednieuwe zaak waar haar enige doel is om je tot rust te laten komen. Ewa is een ervaren en gediplomeerde masseuse in de Ayurvedische en Oosterse massagevormen. Haar massageruimte ademt de Oosterse sfeer uit en dompelt je als het ware onder in een andere wereld. Dankzij een massage kun je tot rust komen en weer helemaal opladen. Ayurvedische massages kennen een ontspannende en helende werking in combinatie met etherische oliën. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Zen-arrangementen, Turkse of Marokkaanse rituelen te kiezen.

In 2006 startte Ewa met massages in Polen en legde zich toe op healing en Ayurvedische massages. “Ik volgde mijn opleidingen in Polen en blijf me nog steeds daar bijscholen. Onlangs heb ik mij toegelegd op de Oosterse massagetechnieken zoals de Balinese massage, Thaise massage en Turkse of Marokkaanse rituelen met scrub en pakking. Mijn eerste zaak startte ik in Polen, maar in 2013 ben ik naar België verhuisd. Hier heb ik gewerkt in verschillende wellness-centra, maar ondertussen heb ik begin 2019 mijn eigen zaak opgestart. Het voelde gewoon goed om terug iets voor mezelf te beginnen hier met mijn ervaring en passie.

Ayurvedische massages & Oosterse rituelen

Bij Zen-Studio is er een ruime keuze uit verschillende massages ter ontspanning of om bepaalde klachten te behandelen. “Ik wil steeds meer weten en bijleren zodat ik iedereen kan helpen. Sommige mensen komen alleen voor de ontspanning, maar ik kan ook helpen bij gespannen spieren, hoofdpijn, stress, rugpijn, vastzittende schouders of nek. Als ik mensen kan helpen, voel ik mij goed. Ik geef uitleg over de verschillende soorten massages en vraag dan of het hard of zacht mag zijn. De sfeer is heel belangrijk. Er branden kaarsjes, het sfeerlicht kan van kleur veranderen en de ruimte is Oosters getint. Donkere meubels, speciale massagetafels voor de Ayurvedische massages en rituelen en een Boeddha-wand, speciaal uit Polen overgekomen.” 

Ewa hecht belang aan ontspanning, discretie en hygiëne om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. “De klanten kunnen hier ook douchen voor hun ritueel of na een scrub of pakking. De Ayurvedische massage zijn erg ontspannend en energetisch doordat er ook op de meridianen, chakra’s en marma-punten gewerkt wordt. Ik gebruik speciale kruidenolieën, aangepast aan de massagesoort. Ook de muziek stem ik af op elke massage. Bij de Shirodhara massage stroomt er warme olie op het derde oog, het plaatsje tussen je wenkbrauwen. Dit is ideaal voor mensen met hoofdpijn, migraine, slaapproblemen,...”

Oosterse sfeer & relaxatie

Daarnaast kun je ook kiezen voor arrangementen, rituelen of een gelaatsverzorging bij Zen-Studio. “De Oosterse rituelen zijn met een lichaamsscrub met Kesa-handschoen, pakking & massage. Eerst een warme douche om de spieren op te warmen en de poriën open te zetten. Het Turkse ritueel is met schuimzeep, het Marokkaanse is met een kleipakking. Dit zijn stevigere en diepere lichaamsbehandelingen. De arrangementen zijn heerlijk ontspannend, en ook mogelijk voor 2 personen. Hierbij geef ik afwisselend de behandeling bij elke persoon. Bij de gelaatsverzorging heb je de keuze uit lifting, ontspannend of anti-aging. Telkens hoort er een uitgebreide gelaatsmassage bij met aangepaste technieken.”

“Ik heb al heel lang interesse in massages. Vroeger ging ik op zoek naar wat ik kon doen en wat ik ook leuk vond. En zo kwam ik bij masseren. Ik vind het heel leuk en het geeft mij kracht en energie. Ik zie dat ik mensen kan helpen en ze tevreden zijn, wat veel voldoening geeft. Klanten voelen dat ik het graag doe. Na elke massage krijgen ze nog iets om te drinken en een klein hapje. Dan kan er nog een beetje nagepraat worden. Ik droom er soms zelfs van in mijn slaap, dan ben ik nog aan het masseren”, lacht Ewa

Ontdek Zen-Studio te Roeselare (Iepersestraat 455A) en test het zeker zelf eens uit met onze deals ter kennismaking! Mooie kortingen voor nieuwe klanten!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...