Xellah Beauty & Care te Sint-Katelijne-Waver

IMG_4476

Xellah Beauty & Care in Sint-Katelijne-Waver is een schoonheidsinstituut waar energetische gelaatsverzorgingen, lichaamsbehandelingen en massages centraal staan. Maar ook voor andere schoonheidsbehandelingen zoals voetreflexologie, holistische voetzonemassage, lymfedrainage, wimpers en wenkbrauwen en permanente ontharing kun je bij Brenda terecht. Wie van genieten en ontspanning houdt is hier zeker aan het juiste adres.

Na het succesvol afronden van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van schoonheid en welzijn, kon Brenda in 2014 van haar passie haar beroep maken. “Ik werk heel graag met mensen en vooral het verzorgende spreekt mij aan. Als kind zat dat er ook al in en ik studeerde later af als opvoedster. Na 16 jaar in de bejaardenzorg te hebben gewerkt, heb ik een administratieve job gedaan. Iets volledig anders, maar ik miste het omgaan met mensen. Toen voelde ik terug de passie opkomen en ben ik de opleiding van massage gaan volgen in avondschool. En van de ene opleiding, kwam de andere zoals schoonheidszorgen, voetreflexologie,... Het liefste doe ik de massages, gelaats- en lichaamsverzorgingen en heb mij daar dan ook in gespecialiseerd.”

"Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en onze gezondheid"

Brenda werkt met het energetische producten van Phyto5 volgens de natuurelementen om klanten tijdens een verzorging of massage net dat tikkeltje meer te bieden om balans en ontspanning te bereiken. “Ik heb er mij in verdiept, toen ik op zoek was naar een merk dat bij mij paste. Door zelf te ondervinden hoe goed de natuurlijke producten van Phyto5 werken, was ik vlug overtuigd. Je voelt echt dat die producten werken op je fysieke huid, maar ook op het energetische en emotionele niveau. Ze gaan alles terug in balans brengen. De  krachtige serums van biologische etherische oliën laten lichaam en geest ontwaken en je huid stralen. Ik gebruik ze voor de verzorging van het gelaat, de hoofdhuid en het lichaam. Ze werken in op de huid, de vitale energie en de emotionele balans.”

Emoties versterken of verzwakken het immuunsysteem en dat is één van de belangrijkste factoren voor een goede gezondheid. “Elk Phyto5 serum is gekoppeld aan een emotie waarmee we werken tijdens de holistische massage. Geblokkeerde energie wordt losgemaakt en positieve emoties naar de oppervlakte gebracht. Je voelt je nadien beter en sterker door de intense ervaring van ontspanning en welbevinden. Ik werk ook met licht en kleur om nog dieper in te werken op de cellen van het lichaam. De lymfedrainage zorgt ervoor dat alles nog beter gaat stromen en afvalstoffen afgevoerd worden. Bij de anti-stress rugverzorging hoort een massage, peeling en kleipakking om de spieren te ontspannen. De Phyto5 producten geven net dat ietsje extra mee aan elke verzorging. Warme olie, heerlijke geuren en texturen, waar je zo op kan wegdrijven.”

Tijdens de verzorgingen en massages gaat Brenda steeds zacht te werk en stemt ze alles persoonlijk af op de klant en wat die op dat moment nodig heeft. “Het is mijn doel om mensen te laten ontspannen en ontstressen. Hier doe ik alles zacht en allemaal heel relax, om dat zen-gevoel te verkrijgen. Je wordt helemaal meegevoerd tijdens de unieke behandelingen in een wereld van geuren, kleuren en voelen. Ik zorg voor een rustige sfeer, met gedempt licht, heerlijke geuren en een relaxed muziekje. Mijn klanten vinden het zalig en zeggen dat ik gouden handjes heb. Ik ga gewoon op in mijn gevoel en volg mijn handen intuïtief. Elke massage is iedere keer anders. Het is ook echt mijn passie, ik hou van mijn werk en dat voel je als klant.”

Ontdek zelf de energetische behandelingen bij Xellah Beauty & Care te Sint-Katelijne-Waver (Valkstraat 38) dankzij onze deals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...