Whitening van 'De Witte Tanden Shop'

201352016558611_201331914477453_naamloos_hdr2.jpg_big.jpg_big

Stralend witte 'tandpastasmile'

Een stralend witte TANDPASTASMILE. Dat is het schoonheidsideaal en net dát beloven ontelbare tv-commercials ons. Tandjes poetsen en hup, vanaf dat moment geven je tanden bijna licht, zó wit worden ze. Natuurlijk is er 1 persoon bij wie dit nooit blijkt te werken: ikzelf.
Ik had de hoop bijna opgegeven tot ik De Witte Tanden Shop leerde kennen. Opvallend: zij beloofden me géén  spierwitte tanden na hun behandeling, wel 'enkele tinten lichter'.Geen loze beloftes en dus niets te verliezen, hier was ik wel voor te vinden. En aangezien de '50 tinten'-hype heerst besliste ik me over te geven aan de 'tinten lichter'-hype van De Witte Tanden Shop, en hoop ik vooral op veel wit ipv geel.

Op de website (www.dewittetandenshop.be) vind ik alle informatie die ik nodig heb én vind ik terug waar ik terecht kan voor deze whitening. Keuze genoeg! In mijn geval wordt het een middagje Witte Tanden Shop gecombineerd met een middag shoppen, want na de behandeling kan ik gewoon mijn dag verder zetten. Ik zal voor 1x wel een witte ipv een rode wijn drinken om de dag af te sluiten.
Ok hier gaan we dan! Heel vriendelijke ontvangst met alle uitleg die ik nodig heb. Eerst moet ik mijn tanden poetsen met een fijn poeder dat voor een eerste reiniging zorgt. Daarna wordt aan de hand van een 'kleurenkaart' met kleine tandjes bepaald wat het huidige kleur van mijn tanden is. Hmmm, ik rook dan wel niet, maar de rode wijn, koffie en thee hebben duidelijk hun sporen nagelaten.

Ik word voor een van de tv-schermpjes geplaatst (perfecte oplossing om niet naar een blanco muur te moeten kijken, zo gaat de tijd snel voorbij), krijg een klein handdoekje (?) en krijg een vaccuum verpakt pakketje waarin een plastic mondstuk met een spuitje zit . Beschermende bril op, spots aan (lees: rode lamp die voor de mond wordt geplaatst om het resultaat te versnellen) en wachten op die witte tanden! Het handdoekje dat ik net kreeg blijkt geen overbodige luxe te zijn, want met een mondstuk op zitten gedurende een kwartier zorgt voor een niet zo smakelijk zicht, wanneer het speekjes langzaam zijn weg naar buiten zoekt. Gelukkig is er voldoende privacy waardoor niemand me zo ziet zitten. Na een kwartier geeft de lamp aan dat ik mijn mond uit moet spoelen en de pasta in het mondstuk hernieuwd moet worden. 

Ik was bang het typische tandarts-gevoel te krijgen, maar door de sfeer hier heb ik daar helemaal geen last van. Zou dit dan ook effectief werken, of heb ik me opnieuw laten verleiden door reclame? Na een half uurtje kan je het gewenste resultaat bekijken en dan beslissen of je nog een extra half uur wenst, maar ik wil meteen het grote resultaat zien, dus beslis meteen om een uur door te gaan met hetzelfde ritueel. Mondstuk plaatsen, tv kijken, mondstuk en tanden spoelen, nieuw mondstuk plaatsen ... Toegegeven, ik zou niet nóg een half uur hebben volgehouden omdat het nu eenmaal niet de leukste bezigheid is om met een mondstuk te zitten (ik praat nogal graag, dus een uur zwijgen was op zich al moeilijk).
Na een laatste keer de tanden te spoelen was het tijd voor het eindresultaat. 

 En hoewel ik dit niet had verwacht zijn mijn tanden merkelijk véél witter! Ok, zoals ze hadden vermeld kreeg ik geen spierwitte tanden, maar hier ben ik al heel tevreden mee! Dé test: de vriendin waarmee ik 's middags had afgesproken om te shoppen. En ja hoor, het viel haar meteen op dus het resultaat mag er zijn! ( in mijn geval 8 tinten )
Eindelijk mijn ding gevonden. Die wittermakende tandpasta's hebben voor mij afgedaan, vanaf nu spoel ik dagelijks mijn mond met de mondspoeling die ik bij mijn whitening kreeg om het resultaat te behouden en naast mijn jaarlijkse afspraak met de tandarts ... heb ik nu ook mijn jaarlijkse afspraak bij De Witte Tanden Shop (of misschien kom ik wel eerder terug als ik binnenkort een date heb ;))

Getest door : Liesbeth Bruneel

Kijk hier voor een adresje van De Witte Tanden Shop in uw buurt 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...