vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout

DSC_1019

Afvallen zonder sporten, zonder diëten, zonder chirurgische ingreep, … Een fabel? Nee, tegenwoordig is het mogelijk door middel van vetbevriezing. Dit is een veilige methode om permanent van je overtollige vet af te komen. Momenteel is deze technologie heel erg in ontwikkeling en zijn er verschillende behandelingen op de markt. Ik mag de Cryo 21 uittesten, die meteen en vooral een pijnloos resultaat belooft.

Het nieuwste in huis

Heidi ontvangt me in haar recent uitgebreide schoonheidsinstituut in Meerhout. “We zijn op 4 jaar tijd ontzettend snel gegroeid en hebben het woonhuis naast ons gekocht om onze zaak hier ook in onder te brengen.” Heidi doet de behandelingen samen met haar dochter, maar is ook verdeler van deze hightech machines voor vetbevriezing, spierversteviging, huidverbetering, cellulitis, kleurtherapie, huidvernieuwing en anti-aging.

Cryo 21

Heidi stelt me meteen op mijn gemak en tijdens een leuke babbel legt ze de werking van de machine uit. Door de koude gaan de vetcellen open en loopt het vet eruit. Deze zijn permanent weg en ik drink erna best 1 liter water per dag om de afvalstoffen af te voeren. Ze meet me op en neemt een aantal foto’s, zodat we achteraf goed kunnen vergelijken.

Ik neem plaats op de tafel en ze pakt de te behandelen zone in met een plastic folie. Daarna gaat ze met een strijkijzer-achtig toestel over de te bevriezen vetcellen. Dankzij deze methode kan ze een grote zone behandelen en gaat ze van mijn onderbuik tot maag en onderrug. De behandeling duurt maar een half uurtje en is totaal pijnloos. Geleidelijk aan voelt mijn buik koud aan, maar dat is alles. Heidi zorgt ervoor dat we in gesprek blijven en ze beantwoordt geduldig al mijn vragen.

Waves 21

Na een tijdje stelt Heidi voor om haar nieuwste machine, de waves 21 te proberen, zodat ik het verschil kan ervaren. Deze behandeling werkt meer op visceraal vet dat zich rond de organen bevindt. Klanten schakelen na de Cryo 21, die meer op onderhuids vet werkt, meestal over naar de Waves 21. Dit pakt de oorzaak dieper aan en werkt ook op het welzijn van de organen. “We hebben dit toestel nog maar net en zijn compleet volgeboekt,” vertelt Heidi. “Het geeft zo’n goede resultaten. Het werkt niet enkel op het uiterlijke, maar ook op het innerlijke. Door de stimulatie van mijn schildklier, heb ik er zelfs mijn maandstonden mee terug gekregen met alle voordelen vandien.”

Dankzij de stimulatie van zones op de rug die in verbinding staan met de organen, krijgen de hersenen prikkels om rond deze organen vet af te gaan stoten. “Deze zones zijn de metameren, waar osteopaten ook op werken,” legt Heidi uit. De handle van de Waves 21 is veel kleiner en gebruikt ook lichttherapie voor een beter resultaat. In tegenstelling tot de Cryo 21 plaats ze de handle meteen op mijn buik. Een gel zorgt voor de goede geleiding en bescherming van de huid.

Meteen 2cm minder

De behandeling vliegt voorbij en Heidi neemt het meetlint er opnieuw bij. Ze meet 2cm minder rond mijn maag en ook op de na-foto’s zie je al een verschil. Ik heb er enkel een half uurtje voor ‘moeten’ babbelen met Heidi. Je bekomt een nog beter resultaat als je op je voeding let en regelmatig beweegt. Als na-traject kunnen ze je bij Cryo Stretto nog verder begeleiden door middel van het “Tim Torfs dieet”.

Ben je jouw probleemzones beu en wil je vetbevriezing een keertje testen? Momenteel biedt Cryo Stretto een leuke korting aan bij wijze van kennismaking. 

 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...