• Onze Cases
  • Contentcreatie
  • Gezondheid & wellbeing

Transformatie massage getest bij Mepilan


Tekst: Tineke Weyhaeghe

23-09-2019

Mensen helpen in hun kracht te staan. Dat is wat Maria en Wouter doen bij Mepilan te Lier. En met een breed aanbod van massages, healing en coaching. Ze leren je stap voor stap dat jij zelf aan het stuur van je leven zit en hoe je daar best gebruik van kan maken. Rita kwam bij Mepilan terecht nadat ze de diagnose burn-out te horen kreeg. Ze deelt haar ervaring met ons.

Hoe heb je Mepilan leren kennen?
“Ik had een bon gekocht voor een relaxatiemassage, want ik had het gevoel dat een massage mij veel deugd zou doen. Nadat ik de diagnose burn-out had gekregen, was ik op zoek naar rust. Een massage ontspant, maar maakt tegelijk ook veel los. Het brengt rust en stroming. Zeker op de energetische manier waarop Maria werkt. Zij heeft mij heel hartelijk ontvangen en eerst was er een babbeltje waarom ik precies kwam. Om te zien wat ik nodig had.

Hoe heb je de massage ervaren?
“De eerste keer heb ik aangegeven dat ik een ontspanningsmassage wou, want ze heeft verschillende massages. Daarna is ze beginnen masseren, en gaandeweg is het toch een ander soort massage geworden, nl. de transformatie massage. Intuïtief voelde Maria aan dat ik daar meer nood aan had. Deze energetische massage is niet alleen ontspannend, maar werkt ook op de meridianen. Ze gaat veel dieper op energetisch en spiritueel vlak. Ik voelde dat er energetisch veel gebeurde. Er kwamen veel emoties en spanningen vrij. Het is heel diepgaand en werkt dagen erna ook nog lang door.

"Maria voelt heel goed aan wat ik op welk moment nodig heb."

Afbeelding

Nadien ben je nog een aantal keer terug gegaan?
“Ja, klopt. Ik had er zo’n goed gevoel bij. Elke massage was ook anders en precies wat ik nodig had. Wat er op dat moment mogelijk was. Maria voelt dat heel goed aan. Het heeft mij enorm veel deugd gedaan, en heel erg geholpen in die moeilijke periode. Het is zeker een stuk van mijn genezing geweest. Maria werkt heel toegewijd en liefdevol. Na de massage vertelde ze mij wat ze had gevoeld en waar ze op gewerkt heeft. Waar er blokkades zaten, emoties vast zaten,... en waar die voor stonden. Het klopte ook altijd.”

Hoe voelde je je na de massage?
“Er kwamen veel emoties en spanningen vrij. Ik heb daar ook liggen huilen op de tafel, maar dat kan daar allemaal. Maria deblokkeerde wat er vast zat en zette deuren open waardoor er vanalles naar boven kwam. Dan was het aan mij om door dat proces te gaan, om het allemaal te laten gebeuren. De massages hebben mij zeker geholpen om sneller te kunnen herstellen. Hoewel het erg intens was, ervaarde ik telkens ook meer rust in mijn lichaam en geest. Ik kreeg telkens advies mee waar ik op moest letten en voldoende rust moest nemen.”

"Blokkades zijn los gemaakt, en ik heb nu een betere balans."

Wat is er nu veranderd in je leven?
"Het is ondertussen iets meer dan een jaar geleden en ik sta nu nog bewuster en krachtiger in het leven dan voorheen. Op fysiek vlak voel ik mij veel beter en ben niet meer zo vermoeid. Ook emotioneel en mentaal heb ik nu een betere balans. Maria wees er mij op welke blokkerende overtuigingen ik mocht loslaten. Ik voelde me ondersteund. Ik raad mijn vrienden en familie zeker aan om langs te gaan bij Mepilan. Iedereen wordt er heel liefdevol ontvangen en ze doen wat er nodig is om een positieve verandering te bekomen. Ik ging er zelf ook naartoe omdat ik wou dat er iets veranderde, en dat doen zij dankzij massages en coaching."

Test zeker eens de transformatie massage bij Mepilan uit, dankzij onze kennismakingsdeal voor nieuwe klanten!

Lekker doorlezen