Thuya Skin Care, een portret

IMG_0923

Thuya Skin Care in Peer is een gekend schoonheidsinstituut en bestaat 10 jaar. Sinds 2016 breidde Liliane uit met Thuya Wellness & Spa en is uniek in België dankzij de Sway wiegbank voor de ultieme relaxatiebeleving. Ook de Samudra-massage is een nieuwe techniek om de dieperliggende spieren te ontspannen. Met Dermalogica koos Liliane voor een merk dat werk op resultaat en huidverbetering. De Varigone behandeling om couperose veilig en doeltreffend te behandelen is één van haar specialiteiten. Thuya, wat symbool staat voor levensboom, is veel meer dan een klassiek schoonheidsinstituut.


 Binnenstappen in het mystieke Thuya Skin Care & Wellness is tot rust komen bij Liliane. Je bent er welkom en bent meteen gerustgesteld bij de ontvangst. Het complete aanbod schoonheidsbehandelingen omvat: manicure, pedicure, lichaamspakkingen, peeling, gelaatsverzorgingen, massages, en waxen. Daarnaast specialiseerde ze zich in huidsverbetering met Dermalogica, couperose behandeling met Varigone en definitieve ontharing dankzij Epilar. Liliane haar kennis en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat je in goede handen bent. Of wie volledig tot rust wil komen, kan genieten van de privé wellness & spa met o.a. sanarium, jacuzzi, infrarood-straler, zonneveld en de Sway wiegbank als unicum.

Huidconditie verandert continu

Het uitgangspunt van de filosofie achter Dermalogica is dat de huid, gedurende een leven, door interne en externe factoren constant aan verandering onderhevig is. Een gediplomeerd huidverzorgingspecialiste is nodig om te beoordelen wat de huid op dat moment nodig heeft. “Nieuwe klanten vullen eerst een vragenlijst in, waaruit ik al enkele huidproblemen kan herkennen. Het is meer dan alleen het bepalen van het huidtype, maar ook kijken naar de conditie en behoefte van de huid van dat moment. Die zijn namelijk continu onderhevig aan verschillende facturen: leeftijd, milieu, hormonen, werkomgeving, weer… Daar stem ik dan de behandeling en producten op af in samenspraak met de klant.”

Bekijk de deals van dit instituut

Varigone couperose behandeling, veilig en doeltreffend

De Varigone is een toestel dat d.m.v. thermocoagulatie (geluidsgolven) werkt en effectief bij de behandeling van couperose voor een onmiddellijk en langdurig resultaat. “Het toestel werkt met geluidsgolven die t.o.v. elkaar bewegen en waardoor er warmte vrijkomt. De temperatuur van het naaldje loopt op tot 70°C die dan heel plaatselijk in de ader geplaatst wordt. Door de warmte gaat het bloed stollen, wordt de ader afgebroken en afgevoerd via het lymfesysteem. Dankzij deze techniek kan ik heel plaatselijk en gericht werken, zonder de omliggende huid te beschadigen. Het voordeel is dat het geschikt is voor alle huidtypes, heel veilig is en gans het jaar kan worden toegepast.”

Inspirerende massage uit Hawai

De Samudra massage is een inspirerende massagevorm gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage met een vleugje uit de Oosterse bewegingsleer Tai Chi. “Je gebruikt voornamelijk je onderarmen en ellebogen tijdens deze massage, waarmee je over het hele lichaam glijdt. De bewegingen volgen als het ware het ritme van een rustige oceaan, vloeiend en ritmisch. Hoewel het een stevige massage is, zorgt het voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Dankzij de stimulatie van het bindweefsel, bevordert het de bloedcirculatie en celvernieuwing, verbetert de afvoer van afvalstoffen voor een mooie gladde huid. Het is heel ontspannend om te geven en te krijgen, een unieke ervaring.

Bij Thuya ga je met een goed gevoel en volledig ontspannen naar buiten. “Het persoonlijke aspect vind ik heel belangrijk. Dat iedereen hier kan binnenstappen met zijn of haar probleem, en zich welkom en op hun gemak voelt. Alles is hier vertrouwelijk en vaak ontstaat er zelfs een familiale band met mijn klanten.”

Meer weten over de unieke wellness en sauna ervaring bij Thuya, lees dan snel het artikel ‘getest’.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...