“The art of wellness by Tamara”: een zegen voor lichaam en geest

shutterstock_377409340

In het rustige Poperinge, ver weg van de drukte en de dagelijkse rat race, ligt het instituut van Tamara “The art of wellness”. Een plaats om te herbronnen, te genieten en even terug te komen bij jezelf. Naast het lichamelijk welzijn staat hier het geestelijk aspect centraal. Want als je je van binnenuit goed voelt, dan straal je dat ook uit naar buiten toe.

Klachten: een andere aanpak

"Vaak hebben lichamelijke symptomen een geestelijke oorzaak. Ik probeer ervoor te zorgen dat mensen zich hiervan bewust worden, zodat ze beter leren zorgen voor zichzelf, grenzen leren stellen en zich terug goed voelen in hun vel. Even stilstaan bij: wat leeft er op dit moment bij mezelf?" De aanpak van Tamara werkt. Iedereen die een voet bij haar heeft binnengezet, komt met nieuwe inzichten terug buiten. Door haar unieke, persoonlijke benadering bereikt ze ongelooflijke resultaten. "Mijn grootste troeven zijn geduld en ‘echt’ luisteren. Klanten doen bij mij hun verhaal en voelen zich veilig en geborgen. Ze worden terug bewust van hun eigen lichaam door middel van gelaats- en lichaamsverzorgingen. Ze ontdekken wat er op dat moment in hen leeft en leren op een creatieve manier communiceren met zichzelf en de ander, bijvoorbeeld d.m.v. kleuren met wasco’s. Er wordt ruimte gecreëerd zodat het lichaam zich kan ontspannen, zodat ieder individu kan groeien en evolueren in zijn bewustwording."

Genieten troef

Als mensen bij Tamara langsgaan met bepaalde klachten, willen ze natuurlijk vooral een oplossing voor hun probleem. Daarnaast staat genieten centraal bij alle behandelingen die Tamara aanbiedt. Een Japanse massage, waarbij het gelaat, de nek, het hoofd en de schouders gemasseerd worden, een lymfedrainage, die ervoor zorgt dat afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, waardoor je je energieker en lichter voelt, een ontspannende rug- of voetmassage ... Elke behandeling start met een kleur- en lichttherapie. Wil je even je hoofd vrijmaken en genieten, dan ben je hier alvast aan het juiste adres.
Lees hier het "voor u getest" artikel over de Japanse gelaatsmassage!

Mooi vanbuiten, mooi vanbinnen

Uiteraard vind je bij Tamara ook tal van schoonheidsbehandelingen, zoals een energetische gelaatsverzorging of suikerepilaties. Want als er gewerkt wordt aan de schoonheid vanbuiten, dan voel je je ook mooi vanbinnen. Je voelt je goed, straalt van zelfvertrouwen en je kan de wereld aan! Voor de verzorgingen maakt Tamara gebruik van de hoogwaardige producten van Beauté Pacifique, Voya Organic Beauty en Phyto5. Voor de epilaties gebruikt ze Pandhy’s suikerpasta, een 100% natuurlijk product en zacht voor de huid.

Lichaamsgericht helen

Tamara is gespecialiseerd in lichaamsgericht helen. Zo is er bijvoorbeeld de “Innerlijke reis”, een behandeling waarbij ze je helpt om innerlijke blokkades en oude weggestopte emoties en ervaringen op een effectieve en zachte manier te laten spreken. Bewustwording geeft inzichten waardoor je jezelf of de ander kan vergeven, waardoor je dankbaar kan zijn en een nieuwe start kan maken. Je kan ook een individuele kleurenworkshop volgen, waarbij je al kleurend contact maakt met je innerlijke kind. Je creëert ruimte om ‘echt’ te voelen en komt zo een stap dichter bij je ware ik. Je ontdekt je talenten en gaven en leert deze om te zetten van willen in kunnen. Je ontwikkelt je eigen kracht en leert liefdevol met jezelf om te gaan. Dit betekent vaak een ware verandering en is een geschenk zowel voor jezelf als voor je omgeving.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...