Sundari in Stekene, een portret

IMG_0674Eva

Sundari in Stekene biedt schoonheidsverzorging en massages in een aangename en ontspannen sfeer, met de focus op natuurlijke producten, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Eva ziet het als haar missie om mensen te helpen zich goed te voelen, zowel uiterlijk als innerlijk. Wanneer je rust vindt in jezelf, vindt dit zijn uitstraling in je uiterlijk, en vice versa. Sta jezelf toe er af en toe tussenuit te gaan in deze stressvolle samenleving en je bij Sundari in puurheid te laten verwennen.

Eva studeerde af als grafisch vormgeefster, maar zag het niet als haar roeping om een ganse dag computerwerk te doen. “Ik heb altijd al een grote interesse gehad in schoonheid en verzorging. Het startte met wat me-time in de badkamer, een maskertje opdoen, mijn nagels mooi vijlen… Daar geniet ik erg van en is ook ontspanning. Ik doe dit heel graag en wou het eens proberen om te zien of het echt iets voor mij is. Tijdens een Yoga Retreat in Ibiza kwam ik ook in aanraking met massages en meer holistische behandelingen. En daar draait het ook om. Puur voor jezelf zorgen, lichaam en geest ontspannen. Ik was toen overtuigd dat dat was wat ik wilde doen en ben er ineens helemaal voor gegaan.”

Ahava: zout & mineralen uit de Dode Zee

Sundari, Natural Beauty & Relaxation, staat voor schoonheid in het Sanskriet en komt uit het Boeddhisme. ‘De keuze van mijn merk Ahava was heel belangrijk, want ik wil zo natuurlijk en ecologisch werken. Alle ingrediënten komen uit de regio van de Dode Zee en de producten zijn o.b.v. Dode Zee water dat vol mineralen zit. Je voelt ook echt het verschil op je huid, het is heel zacht en voedend. De Dode Zee staat ook bekend als kuuroord voor mensen met huidproblemen. In Israël is een retreat zelfs terugbetaald vanwege de heilzame werking. Het zijn fantastische producten en ik ben er echt verzot op. Voor de gelaatsverzorging neem ik ook echt mijn tijd en zorg ervoor dat je ook volledig kunt ontspannen.”

Huidverbetering dankzij microneedling

Voor de huidverbetering werkt Eva met microneedling dat effectief is bij pigmentatie, littekens, rimpels,... “Microneedling is aangeraden bij rimpels, pigmentatie, littekens, verslapping, verwijde poriën..., door zonbeschadiging of veroudering. Ik werk elektrisch i.p.v. manueel met een rollertje en kan zelf de diepte en snelheid bepalen. Bij een kuur is het belangrijk om de intensiteit op te bouwen. Ik maak kleine gaatjes in de huid waardoor de cellen zich vanzelf vernieuwen, collageen en elastine geboost worden. Ik breng specifieke serums aan die tot diep in de huidlagen dringen. Je kunt het vergelijken met zandstralen van de huid, het is niet echt pijnlijk maar eerder een onaangenaam prikkelend gevoel. De huid kan reageren, maar niet extreem. Het is wel heel belangrijk om je huid goed te hydrateren en beschermen de dagen nadien. Ook voldoende te laten rusten, geen make-up, geen zon of zweet door intensief sporten.

Natural Beauty & Relaxation

Naast de beauty verzorgingen kun je bij Sundari ook ontspannen tijdens een heerlijke massage. “Veel mensen hebben last van de rug, nek en schouders en laten die regelmatig eens los maken. Wie echt eens helemaal wil ontspannen, kan kiezen voor de volledige lichaamsmassage. De hotstone massage is dan weer meer voor in de winter. Ik wil mij nog verder specialiseren in relaxatie, zoals de Hawaiiaanse, Ayurvedische of holistische massages. Hier ligt echt mijn passie, ontspanning en verzorging. Ik zie het ook niet als werken en het geeft mij een heel goed gevoel. Het is ook belangrijk als mensen met iets zitten, dat ze het mij kunnen zeggen. Zodat ze hier op hun gemak zijn en kunnen genieten.”

Maak zeker kennis met Eva van Sundari in Stekene (Vlasbloemstraat 14) dankzij mooie kennismakingsdeals voor nieuwe klanten. Laat je verzorgen en kom tot rust.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...