Starlight Nails & Beauty, te Kapellen

IMG_4253

Starlight Nails & Beauty is een allround en creatief schoonheidssalon op een rustige locatie in Kapellen. De sympathieke en altijd vrolijke Annelies heeft een ruime ervaring als visagiste van de sterren ‘Starlight’, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Na een behandeling bij Annelies stap je met de glimlach en stralend terug naar buiten. Een leuke gezellig babbel krijg je erbovenop. 

Sinds haar 17de volgde Annelies haar dromen en baande zich een weg als visagiste voor verschillende tv-series, fotoshoots en tal van bekende zingende en acterende Vlamingen. “Toen ik een aanbod kreeg om als visagiste voor de tv te werken, ben ik mijn droom achterna gegaan. Ik deed de make-up van de cast van o.a. De Kotmadam, Lili en Marleen, maar ook grote shows van Helmut Lotti en Gaston Berghmans. Toen ik zwanger werd, bleek dit moeilijk vol te houden want het zijn erg lange dagen. Vroeg opstaan, laat thuis en een drukke planning. Op dat moment heb ik beslist om de schoonheidszorgen terug op te pakken. Eerst ben ik nog aan huis gegaan, maar dan verloor ik te veel tijd op de baan.”

Schoonheidszorgen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen

Sinds 2010 startte Annelies met haar zaak Starlight Nails & Beauty in haar eigen woning, rustig gelegen op het einde van een doodlopend straatje. “Ik kon aan huis blijven gegaan en wou een eigen salon. Mijn man en ik hebben dan onze garage verbouwd, zodat ik van thuisuit kon werken. Enkel voor de pedicure ging ik nog aan huis voor klanten die niet tot hier geraken. In het begin was ik gespecialiseerd in gelnagels en gekend voor mijn creatieve nail art. Ik vind dat zelf erg leuk om te doen, heel gevarieerd en creatief. Bij sommige klanten mag ik helemaal mijn ding doen, die vertrouwen mijn smaak en stijl blindelings. Ook bij de make-up en body painting kan ik mijn creativiteit kwijt. Bij zwangere vrouwen kunnen we belly painting doen of zelfs een buikafdruk laten maken. Dat kan allemaal.”

Daarnaast richtte Annelies zich op de gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen, manicure en pedicure. “Ik vind alle behandelingen binnen de schoonheidszorgen even leuk om te doen. Voor de gelaatsverzorgingen werk ik huidverbeterend, maar ook het relaxerende gedeelte vind ik belangrijk. Ik laat mijn klanten nooit een halfuur alleen liggen. Terwijl het masker inwerkt, geef ik een handmassage. Mensen hebben nood aan die me-time en ontspanning. Daarom vind ik het ook belangrijk dat de verzorgingen voor iedereen toegankelijk zijn aan aanvaardbare prijzen. Zonder in te boeten op kwaliteit van de producten en behandelingen. Die klik en vertrouwelijke band met de klanten bouw je gaandeweg op. Het is erg leuk om mensen gaandeweg te leren kennen, die dan vaste klant worden.”

Aanstekelijke positieve en vrolijke uitstraling

Annelies heeft een erg vrolijke en positieve uitstraling die ze meegeeft aan haar klanten. Na een bezoekje bij Starlight zul je je zeker beter voelen, er mooier uitzien en dat ook uitstralen naar anderen. Maar voor de ontspannende massages maakt Annelies het stil en rustig in haar salon. “Tijdens de massage praat ik niet, hoewel sommige klanten dat wel doen en dat is ook prima natuurlijk. Maar het ontspannende gedeelte is hier van belang. Gewoon even tijd nemen voor zichzelf en het stil maken, daar hebben mensen nood aan. De eerste vijf minuutjes na een massage, blijven de klanten nog liggen om wat te bekomen. Ze zijn eventjes helemaal weg geweest, en dat is echt genieten. Ook voor mij.”

Ga langs bij Starlight Nails & Beauty te Kapellen (Mertensstraat 25) en laat je verzorgen door Annelies. Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van kennismakingsdeals en krijgen een mooie korting.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...