Skin treatments by Basaunata, te Beervelde

IMG_0212

Sinds 2012 is Basaunata in Beervelde een sfeervol, luxueus en gekend wellnesscentrum. Alle faciliteiten voor een complete sauna-ervaring zijn er aanwezig: verwarmd buitenzwembad, sauna, ruime jacuzzi, Turks stoombad Hammam, IR-sauna en verschillende relax-hoekjes. In 2017 breidde Jorna de sauna uit met een schoonheidsinstituut die zich exclusief inzet op huidverbetering. Skin Treatments van RégimA is een uniek huidverjongend en -verbeterend gamma voor gelaatsverzorgingen.

Vanuit haar eigen ervaring en zoektocht naar de behandelingen voor gelaatsverzorging, huidverbetering en producten kwam Jorna bij RégimA terecht. “Het is een Zuid-Afrikaans merk dat erg goed werkt op het verminderen van rimpeltjes en verbeteren van de huid. Alle behandelingen zijn met een fruitzuur peeling, wat een groot verschil is met de klassieke scrubs met korreltje in. De fruitzuur peeling werkt in op de bovenste huidlaag en lost er tal van problemen op, zoals pigmentvlekjes, lijntjes, littekens… Deze behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype, behalve couperose, en kan gans het jaar door gedaan worden. De klanten mogen echt resultaat op huidverjonging en -verbetering verwachten, zelfs al na 1 behandeling.”

10 jaar jonger, stel plastische chirurgie uit

Je hoeft niet naar de plastisch chirurg te stappen om er 10 jaar jonger uit te zien. Met de juiste behandeling in combinatie met de producten, kun je al heel wat. “Een wondermiddel bestaat er natuurlijk nog niet”, lacht Jorna. “Zelfs botox is na een paar maanden uitgewerkt. Ik ben daarom ook altijd eerlijk naar mijn klanten toe. Ik leg op voorhand uit wat er mogelijk is en welk resultaat ze mogen verwachten. Die eerlijkheid vind ik heel belangrijk. Maar met deze behandelingen kun je echt wel werken op huidverjonging voor een egaal mooie gezonde tint. Zeker mensen die hun gezicht goed kennen en verzorgen, verkrijgen de beste resultaten. Ik ken elk lijntje in mijn gezicht. De beste resultaten krijg je met een kuur. Bij RégimA is er een nachtcrème bij die al 15% peelt gedurende de nacht. Na 2 weken zie je echt het verschil.”

Fillers zonder naalden, Coollift, microneedling of BB glow

Naast de gelaatsverzorgingen van RégimA kun je ook opteren voor een Coollift behandeling, Microneedling of BB Glow en het nieuwste op de markt nl. de Dermafiller patches. “Coollift is een pistool die onder CO2 koude lucht schiet op je huid met aromatische therapieën. Na één behandeling zie je er 10 jaar jonger uit en het resultaat blijft ongeveer een week. Het voelt eventjes koud aan voor 4min en voelt een lichte prikkeling, maar is niet pijnlijk. Microneedling werkt op de stimulatie van collageen en elastine voor een jongere strakkere huid. De BB glow gaat minder diep en egaliseert oneffenheden in het gezicht zoals roodheid, vlekjes, littekens, lijntjes… Het is niet pijnlijk en geschikt voor elk huidtype.”

Huidverbetering dankzij de nieuwste innovaties

Jorna spitst zich volledig toe op huidverbetering en is constant op zoek naar de nieuwste innovaties en behandelingen. “De Quanis dermafillers (patches of masker) bestaat uit gekristalliseerd hyaluronzuur dat je op de verschillende gezichtszones legt. Je voelt een lichte tinteling. Na 1 behandeling zie je al resultaat en zijn de rimpeltjes vervaagd. Het resultaat blijft ongeveer 4 dagen en je doet dit ook best in kuur. Thuis kun je de patches ook gebruiken, die leg je dan 2x per week ‘s nachts op om in te werken. Ik wil altijd nieuwe dingen leren kennen en doe veel research. Quanis dermafillers zijn nu aan het opkomen bij de plastische chirurgen. Quanis dermafiller Filler zonder naalden, zijn patches voor onder de ogen of de naso lijntjes rond de mond. Het  is een unieke, innovatieve en veilige behandeling voor kraaienpootjes, wallen, droogtelijntjes… Het melting mask is een transparant masker die in de huid smelt. Om zo de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren en je krijgt een instant glow! De quickfix voor een vermoeiende of doffe huid.”

Ontdek mooie deals ter kennismaking met deze innovatieve gespecialiseerde behandelingen voor huidverbetering en -verjonging bij Skin Treatments by Basaunata te Beervelde.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...