Skin Care Suy-De Paep in Beveren, een portret

IMG_2614

Schoonheidssalon Skin Care te Beveren wordt uitgebaat door Marcella Suy & Kathy De Paep en is net iets anders dan anderen. Zij zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen van dr. Christine Schrammek, voor probleemhuiden zoals acné, hyperpigmentatie, doorgedreven anti-aging, overgevoelige huiden,... Permanente laserontharing is de tweede specialisatie met medisch diode toestel waar de nadruk op ligt. Je krijgt gegarandeerd een excellent resultaat dankzij een nauwe, persoonlijke begeleiding en advisering. Ze werken steeds met de nieuwste technieken en dit binnen een ontspannen en gezellig instituut.

In 2001 startte Marcela met het schoonheidsinstituut, sinds 2011 is Kathy er bij gekomen nadat ze hier stage had gelopen. Naast hun specialisatie van huidverbetering met dr. Schrammek en permanente laserontharing, kun je hier ook terecht voor medische pedicure en alle andere cosmetische behandelingen. Marcella ontdekte het merk dr. Christine Schrammek op een beurs, zag de resultaten van de green peel en was meteen overtuigd. Ze had meteen een goed contact met hen en besliste zich om te scholen tot schoonheidsspecialiste. En zo kwam het instituut er.

Green peel dr. Schrammek: straffe kruiden in een potje

Dr. Schrammek is gekend voor haar natuurlijke kruidenpeelings voor huidverbetering en gevoelige huiden. Kathy: “De laatste 10 jaar zijn er veel mensen met huidproblemen door de vervuiling in de lucht. Maar overgevoeligheid wordt ook veroorzaakt door medicatie, stress, hormonen, UV-stralen, zonlicht.... Wij richten ons specifiek op huidbeschadiging en anti-aging door dieper in te werken op probleemhuiden, maar niet op een bruuske manier.”

De producten van dr. Schrammek zijn dermacosmetisch, en gaan een stapje verder dan esthetische merken. “Wij werken met straffe kruiden en daar hebben we de juiste kunde en kennis voor nodig. Regelmatig volgen wij dan ook bijscholing en extra opleidingen. Als er iets nieuws uit komt, testen we het altijd eerst zelf om de resultaten te zien. Als wij overtuigd zijn, komt het product in ons gamma en onze behandelingen.”

Bekijk de deals van dit instituut 

Huidanalyse en producten testen

Na de reiniging van de huid, wordt er eerst een huidanalyse gedaan. “Het is essentieel dat we de huid leren kennen. Als je de huid reinigt, zie je al veel. Onder de loupelamp bekijken we de poriën en rimpels in detail. Ook door de wenkbrauwen te epileren, kunnen we zien hoe de huid reageert. Of die gevoelig is en vlug rood ziet. We bekijken de tonus van de huid, droogte, glanzen, onzuiverheden,... Wij testen daarna ook producten op de linker en rechter helft van het gezicht. Dat laten we enkele minuten inwerken om te zien hoe je reageert. De huid zegt al vlug welke producten het beste zijn. Bij elke gelaatsverzorgingen stemmen we dan ook alle producten zorgvuldig af op jouw huid.”

Permanente laserontharing met medisch Diode-laser toestel

Marcella ontfermt zich over de tweede specialisatie, namelijk de permanente laserontharing met het medisch diode-toestel. Na het voltooien van de complete opleiding mag Kathy hier ook mee werken. “Voor dit type van laserontharing is de kleur van de haarwortel van belang, die moet getint of gepigmenteerd zijn. Als er geen kleur of pigment is, is het niet mogelijk. Daarnaast is de structuur van het haar ook bepalend, hoe stugger hoe beter. Blonde donshaartjes zullen wij dus niet kunnen behandelen. Dit zijn de twee belangrijkste parameters. Om te weten of je in aanmerking komt, mag je altijd een gratis testbehandeling van 10 minuutjes komen doen. Hier krijg je meteen ook alle nodige informatie en doordat we testen op een kleine lichaamszone, zie je meteen of het lukt of niet. De haargroei is afhankelijk van persoon tot persoon. Het is ook veilig om in de zomermaanden te doen, maar dan raden wij toch een hoge beschermingsfactor aan.”

Wil je graag meer weten over de green peel van dr. Schrammek en hoe dit nu precies tintelt? Lees dan snel ons artikel getest en ontdek mooie deals om uit te proberen.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...