Shamanic soul session bij Innerpower

DSC_2711

De laatste tijd loop ik wat gestrest en humeurig rond, zonder dat ik er echt goed mijn vinger op kan leggen. Er is wel één en ander gebeurd de laatste maanden in mijn leven, maar iedereen is nog gezond en wel. We hebben eten en onderdak, alles is oké op het werk, niks schokkends eigenlijk… en toch is er iets. Het lijkt soms alsof ik niet meekan met wat er allemaal rondom mij gebeurt. Ik besluit mezelf even een rustpauze te gunnen en maak een afspraak voor een Shamanic Soul Session bij Innerpower.

Een beetje nerveus stap ik binnen in de praktijk van Innerpower in Roeselare. Ann verwelkomt me en haar warme, rustige en ontspannen uitstraling stelt me direct op mijn gemak. Nadat ik kort even de reden van mijn bezoek geschetst heb, mag ik op de behandeltafel liggen, met mijn kledij aan. Ik krijg een warm dekentje over me heen zodat ik me helemaal kan nestelen.

"Bij sjamanisme wordt contact gemaakt met de spirits en onzichtbare wereld."

Ann geeft nog even kort een woordje uitleg over wat ze gaat doen en wat ik mag verwachten tijdens de behandeling. Sjamanisme is een oeroude kennis die overal ter wereld door onze voorouders beoefend en doorgegeven werd. Er zijn veel verschillende vormen, maar centraal staat het werken met de spirits om healing te bekomen. Tijdens een Shamanic Soul Session neemt Ann contact met die onzichtbare wereld om mij de behandeling te geven die ik nu het meest nodig heb. De sjamanistische technieken die Ann kan toepassen zijn ruim, en liggen niet altijd op voorhand vast. Ze legt uit dat iedere sessie op maat en dus individueel is, maar toch weet ik in grote lijnen wat ik mag verwachtten. De eerdere nervositeit voor het onbekende zakt wat. 

Ann gaat staan en neemt haar drum waarop ze in een snel ritme begint te slaan. Even daarna hoor ik haar stem. Het is niet echt zingen, maar het is ook niet praten, het lijkt er iets tussenin. Ik merk algauw dat de cadans van haar drum en stem me meenemen. Ik voel hoe het ritme me gerust stelt, en me een comfortabel gevoel geeft. Ik glij zalig weg in een diepe ontspanning. Na een poosje verandert de klank, dit had Ann ook op voorhand uitgelegd. Het betekent dat zij nu in de onzichtbare wereld is en daar informatie haalt die voor mij nu nuttig is. Ik merk dat ik heel warm en ontspannen ben, en ik heb er vertrouwen in. Wat er ook komt voor mij, het zal goed zijn.

"Ik verlies het besef van tijd en ruimte terwijl mijn gedachten wegzweven."

Ik verlies het besef van tijd. Ann blijft pratend zingen zonder duidelijke woorden. Ik zweef met mijn gedachten weg.  Als Ann mijn hand neemt en op mijn hart legt, is mijn focus terug. Ze blaast enige keren op mijn hart, buik en kruin. De tintelingen voel ik van mijn hoofd tot in mijn tenen. Het lijkt ook alsof ik dit in mijn bloedstroom voel, heel aangenaam en nieuw voor mij. Daarna krijg ik tijd om te integreren, met op de achtergrond een zacht muziekje. Ik zweef opnieuw weg met mijn gedachten. Dan maakt een belletje me duidelijk dat het tijd is om weer terug te komen in het hier en nu. Met enige tegenzin begin ik handen en voeten te bewegen om terug mijn lichaam te voelen.

Even later zit ik rechtop en krijg ik een glas water aangeboden. Dit water werd gevuld met zegeningen die Ann vernam tijdens haar reis naar de onzichtbare wereld. Ann geeft me ook de verschillende boodschappen die ze doorkreeg voor mij.  Ze herhaalt dat de Shamanic Soul Session het beginpunt is van een nieuw proces, waarin ik een actieve rol heb. Ik krijg dan ook een bepaald taakje mee dat ik in de komende weken vaak mag herhalen, zodat het nieuwe aspect in mezelf ook echt volledig geïntegreerd wordt. Ik merk dat ik hier heel blij van word, ik ga er thuis zeker mee aan de slag.

"Ik voel hernieuwde energie in mezelf... een gevoel van rust en vertrouwen."

Ik stap de praktijk van Inner Power uit met een blij, ontspannen en rustig gevoel. Ik voel hernieuwde energie in mezelf. Het onbestemde gevoel van de voorbije tijd heeft plaats gemaakt voor een gevoel van rust en vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik dit mocht ervaren!

Ontdek de kennismakingsdeals van Innerpower te Roeselare (Boomgaardstraat 53). Nieuwe klanten genieten van een mooie korting voor de eerste behandeling.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...