SenZitive in Brecht, een portret

IMG_1353

SenZitive in Brecht, is een no-nonse schoonheidssalon met een uniek back-to-nature concept voor gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen, manicure & pedicure. Gelegen in een voormalig vakantiedomein, vind je de paarse beauty-caravan tussen het groen en de bomen terug. De sympathieke en levenslustige Katrien houdt van de rust, natuur, en het ruisen van de wind door de bomen. Ideaal voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten in een natuurlijk kader voor je schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure en massage.

Na een carrière-switch en gezondheidsproblemen besloot Katrien om haar hart te volgen en te doen wat ze graag doet. Ze realiseerde haar droom-instituut in een ongedwongen, natuurlijke en ontspannen setting. “Als kind had ik maar interesse in 1 pop, mijn schmink-pop”, lacht Katrien. “Daar kon ik uren mee bezig zijn om die mooi te maken. Ik volgde de studies schoonheidszorgen, maar ben dan bij de rijkswacht begonnen. Dat bood meer zekerheid. Toch heb ik altijd zelfstandig willen worden, en nu kan ik dat eindelijk. Dankzij de steun van mijn partner, want hij heeft de verbouwing gedaan.

Vakantiegevoel opsnuiven in de natuur

Bij SenZitive legt Katrien haar klanten graag in de watten, met een koffie, thee of zelfs een glaasje bubbels. Dit alles om zo lang mogelijk na te genieten van de verzorgingen in een huiselijke, gemoedelijke en groene sfeer. “Je kunt de vogels horen fluiten, een eekhoorn zien voorbij lopen, de wind ruist door de bomen, en je bent omgeven door de natuur. Daar komen de mensen voor. Er zijn hier geen voorbijrazende auto’s of andere prikkels. Ik heb veel klanten uit de steden, die hiernaartoe komen om aan de drukte te ontsnappen. Ze komen aan en voelen zich hier meteen thuis. De vertrouwensband vind ik heel belangrijk. Als het mooi weer is, kunnen ze nadien nog gezellig op het terrasje nagenieten.”  

Aloë vera producten van LR

Voor de gelaatsverzorgingen werkt Katrien met de producten van LR. “De producten zijn o.b.v. aloë vera, wat helend werkt voor de huid. Het merk is heel vegan en diervriendelijk, waar ik absoluut achter sta. Al mijn klanten voelen ook dat de producten heel goed zijn voor de huid. Bij een nieuwe klant bekijk ik eerst de huid en leg het verloop van de behandeling uit. Ik bespreek alles met de klant en pas aan indien nodig. Verder verloopt alles in stilte. Bij de massage vraag ik wel of de druk goed is. Ooit zei een klant dat dit een gelaatsverzorging is, waarbij echt gemasseerd wordt i.p.v. snel-snel. Dat is een mooi compliment.”

“De anti-aging of SenZitive Luxe gelaatsverzorging combineert de klassieke stappen zoals reiniging, peeling & masker met een anti-aging serum dat dieper ingesluisd wordt met een apparaat. Het toestel werkt met o.b.v. trillingen, warmte en koude en pas ik toe op verschillende zones rond de ogen, voorhoofd, kin, neusplooi… De massage werkt ook erg liftend en je ziet meteen resultaat. Na een paar uur is het nog beter zichtbaar.

Extraatjes ook voor vaste klanten

Katrien hecht veel belang aan een goede klantrelatie en een vertrouwde band. “Sommige klanten zijn zelfs vrienden geworden en schuiven mee aan tafel. Zowel nieuwe als vaste klanten moeten goed verzorgd worden. Daarom doe ik ook iets extra voor hen, zoals de vriendinnenactie of VIP-pakket met producten. Als een klant een vriendin doorstuurt voor een afspraak, krijgt mijn klant €5 korting bij haar volgende afspraak. Boekt die vriendin een 2de verzorging, krijgt ze ook die korting. Zo beloon je elkaar. VIP-klanten krijgen een mooie korting bij aankoop van een product-pakket, een presentatiemap en een verzorging t.w.v. €30.”

“Mijn gevoel? Het ontspant mij zelf ook. Als ik zie dat iemand ligt te genieten en tevreden is nadien, ben ik gelukkig. Hier moet er niemand gejaagd zijn. Ik merk dat ook tijdens mijn behandelingen dat ze zen worden. Vandaar ook mijn naam SenZitive,” glimlacht Katrien.

Ontdek SenZitive in Brecht zelf en geniet van een mooie korting dankzij onze deals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...