Instituut Blossom uit Schulen, een portret

blossom3

Schoonheidsinstituut Blossom

In het mooie landelijke Schulen, nabij Herk-de-Stad vindt u schoonheidsinstituut Blossom. Een vrij nieuw instituut in huiselijke sfeer, waar u door eigenaresse Marian Casteur warm onthaald wordt. Na een carrière in de sociale sector, begon het schoentje steeds meer te wringen om iets met haar passie voor beauty -en welzijn te ondernemen. Zij heeft woord bij daad gevoegd en zich omgeschoold tot all-round schoonheidsspecialiste.

Voor een breed scala in gelaats -en lichaamsbehandelingen kan u bij haar terecht. Marian heeft een grote affiniteit met manuele behandelingen, en is er oprecht van overtuigd dat de kracht van een mooie en gezonde huid schuilt in de combinatie van zuivere, krachtige producten en manuele therapieën. Laat u zeker eens verwennen door haar gouden handjes, u zal het zich niet beklagen!

Bekijk de deals van dit instituut

Germaine de Capuccini

Marian heeft met grote zorg gekozen voor het kwalitatief hoogstaande merk Germaine de Capuccini. Zij bestaan al sinds 1964 en zijn een vaste waarde in de schoonheidssector. Het merk staat in de top 5 van internationale cosmeticamerken, de beste Spa`s en 5 * hotels ter wereld  zoals o.a. The four seasons, Le Meridien & Relais & Chateaux werken met dit exclusieve gamma. Germaine de Capuccini combineert natuurlijke ingrediënten en vernieuwende technologie om de meest invloedrijke producten samen te stellen.

Marian volgt voortdurend bijscholingen en is hierdoor een zeer gedreven specialiste in de uiterlijke verzorging. Alle behandelingen die door Marian uitgevoerd worden zijn volledig manueel, en daar ligt ook haar kracht. Zij weet door interesse en verdieping dat de beste therapieën gebaseerd zijn op eeuwenoude wetenschappelijk bewezen feiten. De meest krachtige ingrediënten komen namelijk uit de natuur, en werken het zelf genezend vermogen van het lichaam in de hand. In combinatie met massage -en aanverwante technieken, zorgt dit voor de beste resultaten om op een natuurlijke manier aan huidverbetering te doen en zodoende een gezonde en stralende huid te bekomen.

Massages en lichaamsbehandelingen

Wanneer u graag even een rustmoment voor uzelf wenst, kan u zich bij schoonheidsinstituut Blossom heerlijk in de watten laten leggen met een massage. De candlelight massage is een heerlijke lichaamsmassage waar u gemasseerd wordt met een cosmetische kaarsen massage wax. De warmte, de heerlijke geur en textuur van de wax zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. In combinatie met de deugddoende massagetechnieken van Marian raakt u even helemaal van de wereld en vergeet u alles om u heen.

Tevens is de kortere maar vitale rugmassage een aanrader als u niet veel tijd heeft, maar toch nood hebt aan ontspanning. Door de ontspanning die beide massages tewerkstellen werkt dit tegelijkertijd door op de spieren, waardoor spanningen en blokkades op een zachte manier bewerkt worden.

U kan bij Marian ook terecht voor allerlei andere lichaamsverzorgingen zoals, manicure, pedicure, epilaties en make-up. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve, spontane, gedreven en intelligente specialiste in de schoonheidszorgen bent u bij Marian van schoonheidsinstituut Blossom aan het juiste adres!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...