Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh

2014951824679_foto-16.jpg_big

Een oase van hemelse rust

Dé parel van de Brugse schoonheidsinstituten en Spacentra is ongetwijfeld die van Lieve Mestdagh. Al meer dan twintig jaar kan je hier genieten van privé sauna met jacuzzi, allerlei lichaams- en gelaatsverzorgingen en een smakelijke hap als ontbijt of lunch verwent ook menig smaakpapillen. 
Op de toegangsweg naar hartje Brugge ligt het prachtige herenhuis waar Lieve Mestdagh haar klanten ontvangt in haar volledig gerenoveerde zaak in een stijlvolle cottagestijl.

De open haard bij het binnenkomen, straalt meteen een huiselijke sfeer uit. In de wellness lounge gaat je lichaam meteen over in relaxatie modus. Een sauna, stoombad en regendouche staan er ter beschikking. Het therapiebad is iets bijzonders en verwent je lichaam met een massage van waterstralen die je tenen laten krullen van genot. 
Lieve Mestdagh beschikt over een ruim assortiment aan arrangementen, in combinatie met verzorgingen met de producten van Babor Spa en Kuurland. 

De arrangementen kunnen gaan van korte behandelingen tot volledige dagarrangementen, te boeken in combinatie met de privé sauna en jacuzzi. Het ‘Soin soleil’ en Cléopatra of Fruity Beauty arrangement klinken alvast als muziek in de oren. 

Lieve Mestdagh’s passie voor schoonheid en verzorging is er eerder toevallig gekomen. “Na mijn humaniora en Marketing studies kwam ik in de schoonheidswereld terecht dankzij mijn nichtje die een Babor instituut had in Roeselare. Ik ging er in de vakanties regelmatig een handje helpen en zo is de liefde voor die boeiende wereld ontstaan”, vertelt Lieve ons. 

“Het instituut is steeds grensverleggend. Ik kijk voortdurend verder en sta steeds open voor vernieuwing. Onze interesse van ons instituut gaat twee wegen uit: de weg van de huidverbetering, waarvoor de producten van Environ, Babor en Mesoaestetic staan. Daarnaast is er de weg van de laatste nieuwe technieken in apparaten: microdermabrasie, peelings, microneedling, zuurstofbehandelingen, ledlichtbehandeling, … We zijn bovendien een super gemotiveerd en enthousiast team van vijf. ”

Regelmatig vind je op de website allerlei acties. “De flairactie is bij ons steeds een groot succes. Daarbij bieden wij een dagarrangement aan 'met 2 voor de prijs van 1' voor 240 euro.
Het schoonheidsinstituut ‘Lieve Mestdagh’ biedt naast klassieke schoonheidsverzorgingen ook allerlei afslankingsbehandelingen. 

U kunt een verslag lezen van volgende behandelingen die we mochten uittesten ;
Universal Contour Wrap
Vela Shape
Babor gelaatsverzorging
Make-up Jean Irredale
Meta Therapie

Elke dag doorlopend open van 8.30u tot 19.00u. Zaterdag open van 8.30u. tot 17.00u. Wellnesslounge privé beschikbaar tot 22.00u. Zondag en maandag gesloten.

Bekijk het volledige aanbod van Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...