Relax & Beauty Tess in Oudenaarde, een portret

tess-55

Relax en Beauty Tess is gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Oudenaarde. In een charmant traditioneel statig herenhuis vestigde Tess er in 2012 haar schoonheidsinstituut Relax & Beauty Tess. De sympathieke en vriendelijke Tess specialiseerde zich in pedicure, gelaatsverzorgingen met Jojoba Care en nagels. De nadruk bij de gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten ligt op relaxatie en onthaasting. Je kunt bij Tess ook terecht voor manicure, massage, lichaamsverzorging, epilaties en make-up.

In 2012 studeerde Tess af als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en gespecialiseerde pedicure. “Van kleins af heeft het er al ingezeten. Ik lette altijd op de nageltjes van anderen en of die mooi verzorgd en gelakt waren. Ik heb economie en daarna communicatiemanagement gestudeerd, maar dat bleek toch niet mijn ding te zijn. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat ik wel wilde doen. Ik kwam per toeval in contact met iemand die de opleiding tot nagelstyliste volgde en zo ben ik er ook ingerold. Ik volgde heel intensief avondlessen en combineerde verschillende modules. Ik vond het heel leuk om te doen en het lag mij wel. Al heel vlug wist ik dat ik zelfstandig schoonheidsspecialiste wou worden.”

Uitstekende persoonlijke service & kwaliteit

In een vertrouwelijke omgeving en gezellig kader ontvangt Tess haar klanten waar ze kunnen rekenen op discretie, kwalitatieve behandelingen en een uitstekende persoonlijke service. “Mijn accent ligt op de gespecialiseerde pedicure, nagels en ontspannende gelaatsverzorgingen. Ik ben perfectionistisch met oog voor detail en wil alles zeer goed tot in de puntjes afwerken. Daarom komen de mensen ook naar hier en stappen ze buiten met een gelukkig gevoel. Ik werk uitsluitend op afspraak om mijn klanten die flexibiliteit, kwaliteit en service te kunnen bieden. Ze kunnen altijd op mij rekenen. Ik hecht ook veel belang aan persoonlijk contact en een goede vertrouwensband, je bent hier zeker geen nummertje. En dat waarderen ze wel.”

Jojoba Care, zelfs voor de meest gevoelige huid

Tess werkt met de 100% natuurlijke producten van Jojoba Care, zonder parfums of bewaarmiddelen. Ideaal voor gevoelige huidtypes en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. “Jojoba Care is een kleinschalig Belgisch bedrijf uit Drongen, die alle bestanddelen zelf uit hun eigen tuin verwerken. Ik ben er heel tevreden van en krijg veel positieve reacties van mijn klanten. Mensen zijn ook meer en meer op zoek naar natuurlijke producten voor de huid. Een goed verzorgde en gereinigde huid is belangrijk en daar heb je geen chemische bestanddelen voor nodig. Tijdens de gelaatsverzorging ligt het accent op relaxatie. Het doet eens deugd om jezelf te laten verwennen. Iedereen wil nadien nog een beetje blijven liggen”, lacht Tess.

Gespecialiseerde voetverzorging

Als gespecialiseerd voetverzorgster krijg je bij Tess meer dan een basis voetverzorging. Ze zorgt voor de verzorging van huid- en nagelproblemen, preventie en professioneel advies voor een goede voethygiëne en optimaal voetcomfort. “Voor de nagels kun je kiezen voor gelnagels of Gelish. Ook hier ga ik eerst de conditie en vorm van de nagels bekijken en adviseren wat er mogelijk is. Indien het niet nodig is om tips te plaatsen, is het beter om je eigen nagels natuurlijk te laten groeien. Ik heb ook oog voor de afwerking en details bij de nagels. Het moet echt perfect zijn, ik ga niemand buiten laten gaan als ik zelf niet 100% tevreden ben.”

Wimper- & Wenkbrauwstyliste

Omdat een blijvende opleiding essentieel is om te groeien als professioneel schoonheidsspecialiste heeft Tess sinds kort een nieuwe specialisatie als wimper- & wenkbrauwstyliste. “Het is niet meer uit de beautywereld weg te denken. Als wimperstyliste met verschillende technieken zoals wimperlifting en wimperextensions wil ik mij onderscheiden door kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat de natuurlijke wimpers onbeschadigd blijven. Bij de wenkbrauwen gaat het om epilatie, de natuurlijke wenkbrauwen in vorm brengen zodat deze perfect bij de eigen gezichtsvorm passen en kleuren.”  

Ontdek onze deals voor Relax & Beauty Tess te Oudenaarde (Kattestraat 12 b0103).

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...