Purezza, een portret

IMG_9999

Carrièreswitch na 21 jaar

Schoonheidssalon Purezza in Zele staat voor puurheid en zuiverheid. Brendy De Pinnewaert haalde haar inspiratie uit het Italiaans en straalt dit zelf ook uit. Ze ging op zoek naar een bijpassend merk dat een sterke verbondenheid heeft met de natuur en werkt met natuurlijk producten. De ingrediënten van AHAVA komen dan ook rechtstreeks uit de Dode Zee en staan bekend voor hun heilzame werking binnen de schoonheidszorgen. Bij Purezza stap je niet zomaar binnen voor een behandeling, maar voor een totaalbeleving in een rustige en warme oase. Brendy specialiseert zich o.a. in massages, gelaats- en lichaamsverzorgingen.

Na 21 jaar was het tijd voor een carrièreswitch in haar leven, vond Brendy en besloot ze een administratieve job te ruilen voor de opleiding tot schoonheidsspecialiste. “Ik ben iemand die graag mensen helpt en gelukkig maakt”, gaat Brendy van start. “De keuze was dan ook vrij gemakkelijk en zo kwam ik terecht bij verzorgingen. Ik begon met één cursus en vond het meteen heel leuk, van daaruit volgden dan verschillende opleidingen. Tot op heden blijf ik mij verder bijscholen, je kunt niet genoeg weten. Mijn passie is het verwennen van mensen, ondertussen weten mijn klanten dat al. Ze gaan hier steeds buiten met een wow-gevoel.”

Een massage brengt lichaam en geest tot rust

Lichaam en geest tot rust laten komen, lukt perfect bij een deugddoende massage. Brendy heeft dan ook een uitgebreid aanbod (hotstone, holistische, Japanse of Zweedse massage). “Een holistische massage is super om te geven”, legt Brendy uit. “Het is een andere manier en is meer rustgevender om te geven. Je gaat ook de geest terug op punt zetten en de persoon met de voetjes op aarde brengen. Bij Zweedse massages neem ik elk lichaamsonderdeel onder handen. Het lichaam wordt ingewreven met een olie, bodylotion of butter. Alles stem ik af op de keuze van de klant binnen een bepaalde geur. Ik heb een uitgebreid aanbod waaruit ze mogen kiezen zodat het bij hen past. Dat bepaalt ook de sfeer waarin ze terecht komen.”

AHAVA, natuurlijke producten uit de Dode Zee

Voor de gelaats- en lichaamsverzorging werkt Brendy met het merk AHAVA dat staat voor 100% natuurlijk producten uit de Dode Zee. “Ik heb niet lang moeten zoeken”, vertelt Brendy. “Ik wou graag met mineralen en natuurlijke producten werken. Via een workshop heb ik er kennis mee gemaakt en ik wist meteen dat ik ermee wilde werken. Het voelde meteen goed aan. Het omvat ook alles wat belangrijk is voor de huid: puur, zuiver, mineraal, natuurlijk, gezondheid, detox… daarvoor staat AHAVA en Purezza. Het zijn aangename geuren en texturen en is een pure verwenning voor de huid. Voor elk huidtype is er een aangepaste lijn (reinigend, hydraterend, liftend of anti-aging). En voor elk probleem (vermoeidheid, littekens, psoriasis, eczeem…) hebben ze een oplossing.”

Van complete verwenarrangementen tot een intensieve boost

Om op korte tijd toch een boost te geven aan je gelaat zijn er de nieuwe Mineral Zone behandelingen van een halfuurtje. “Dit zijn korte en krachtige behandelingen met keuze uit verschillende boosts (masker, modder, hydratatie…)” legt Brendy uit. “Dit is ideaal voor wie weinig tijd heeft en toch een opfrissing van het gelaat wil. De andere behandelingen zijn totaalverzorgingen van het gelaat, al dan niet in combinatie met het lichaam. Hier werken we vooral op spierpijn, verfrissing, opwekkend, hydratatie,... Er zijn verschillende mooie arrangement die een totaalpakket aanbieden. Mensen weten niet altijd goed wat kiezen, maar dat is eigenlijk vrij eenvoudig. Ik bekijk de huidconditie en -structuur en stel gerichte vragen. Zo kan ik aanraden welke verzorging best bij hen past en tips geven voor de beste resultaten.”

Een huiselijke en rustgevende sfeer

Het interieur bestaat uit veel hout en warme elementen die een rustgevende en huiselijke sfeer uitstralen. “Het geeft weer wie ik zelf ook ben in het verzorgen naar mensen toe. Als ze binnen komen, wil ik dat ze het gevoel hebben van thuis te komen. Ik verwen mijn klanten heel graag en leg ze echt in de watjes. Als ik ondervind dat mijn klant nog iets nodig heeft, ga ik dat ook doen. Ik krijg meer dan enkel voldoening uit wat ik doe. Ik denk soms dat ik er evenveel krijg als de klant na een behandeling. Als mijn klanten genieten van een verzorging, is dat heel rustgevend ook voor mij”, besluit Brendy met een warme glimlach.Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...