Palazzo Benessere, een portret

DSC_0105

Schoonheidsinstituut Palazzo Benessere in Leopoldsburg staat voor professionaliteit, kwaliteit en gezelligheid. Maar dat is niet het enige, ook voor een huidverjongingskuur, rimpelcorrectie of professionele peeling kan u hier terecht. Hier is men gespecialiseerd in de nieuwste technieken wat betreft huidverbetering en figuurcorrectie. Maar dat is niet het enige, ook kleur- en stijladvies, definitieve ontharing of tanden weer witter maken behoren tot de mogelijkheden. In het complex vindt u ook een privé wellness & relaxatieruimte met een uitgebreid aanbod sauna & arrangementen voor een dag vol pure verwennerij.

An Segers startte in 1992 haar eigen instituut in het centrum van Leopoldsburg. Vijf jaar later breidde ze haar zaak uit en nog eens 5 jaar later heeft ze gebouwd op deze locatie. Palazzo Benessere bleef groeien met 3 vaste medewerkers, 5 behandelcabines, een privé-wellness en eigen parking. Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen en wellness, is er ook uitstekende programma’s en begeleiding voor figuurtherapie. “De eerste keer ontvang ik meestal de klanten om even te luisteren wat ze willen. Ik bekijk de noden en bespreek welke behandeling of programma de beste keuze is. Dan komen ze bij één van mijn medewerkers terecht of bij mij.”

Persoonlijke benadering en rust

Iedereen heeft dezelfde werkwijze en geeft de verzorgingen op dezelfde manier, toch speelt de persoonlijke band met een vaste medewerker ook een rol. “De meeste klanten blijven daarom graag bij dezelfde persoon komen. Het draait om vertrouwen, afwerking en een persoonlijke aanpak. Ik probeer altijd eens een praatje te maken, om te horen wat er leeft bij de klant. Indien nodig kan ik dan nog altijd bijsturen. We zorgen ook altijd dat er hier een rustige en huiselijke sfeer hangt, zodat klanten niets ondervinden van de drukte. Elke klant krijgt een persoonlijke ontvangst en het gevoel dat alles om haar draait. Mensen hebben al een druk leven, en hier kunnen ze tot rust komen en ontspannen.”

Specifieke verzorging volgens huidanalyse

Voor de klassieke verzorgingen heeft An gekozen voor Matis, Biodroga MD en Sans Soucis. Specifieke huidverjongende verzorgingen zijn gelinkt aan de verzorging en merk zelf. “Bij een nieuwe klant luisteren we altijd eerst naar haar verhaal. Daarna doen we een huidanalyse met ons toestel. Er worden 3 foto’s genomen van het gelaat: een gewone, een UV-foto en een gepolariseerde. Dan worden er ook metingen gedaan naar rimpels, talgafscheiding, vocht, pigmentatie, poriën,... Huidveroudering heeft meestal niet één oorzaak, maar verschillende. In overleg met de klant doen wij dan een aanbeveling voor de geschikte verzorging. Na de behandeling of kuur tonen we ook altijd de voor- en na-foto’s. Zo zien we meteen het verschil. We zijn hier ook heel eerlijk in naar resultaten toe. We zijn geen plastisch chirurg, maar net de stap ervoor.”

Doelgerichte figuurcorrectie per zone

Een mooi figuur kunnen we niet afdwingen door te sporten of door hongerkuren. Ook cellulitis zal niet zo verdwijnen, integendeel. Om het figuur te vormen en de huid te verstevigen, dienen problematische lichaamszones doelgericht aangepakt te worden. En dat kan met figuurtherapie dankzij Hypoxi en Bodysculptor. “Met de Hypoxi-methode kunt u vet in de probleemzones doelgericht afbreken door licht te trainen, uw stofwisseling te stimuleren en bewust te eten. De bodysculptor werkt afslankend, verstevigend, drainerend en cholesterolverlagend. Na een verkennend gesprek en opmeting zullen wij samen een plan opmaken, volledig volgens de behoeftes en voorkeuren van de klant. Een persoonlijke coach begeleidt het ganse project en stuurt bij waar nodig. Voor wie naast figuurcorrectie ook veel gewicht wenst te verliezen, adviseren wij een combinatie met ons eiwitrijk dieet. Wij werken ook heel zonegericht zodat je figuurcorrectie krijgt op de plaatsen waar jij wilt.”

Passie voor ons vak blijft groeien

De privé-wellness met sauna, sanarium, infraroodcabine en hydromassagebad maakt het relaxatieplaatje compleet bij Palazzo Benessere. “Ik doe dit werk nu al 25 jaar en doe het zelfs nog liever. De passie blijft groeien, net als ons vak op het vlak innovatie behandelingen voor huidverjonging, figuurcorrectie,... Ik blijf altijd maar bijleren, het staat nooit stil. Eén keer per maand zit ik ook samen met mijn team om te horen wat er leeft en nieuwigheden te bespreken of voor een opleiding.”


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...