Oraja Beauty & Wellness te Gierle

IMG_4390

Oraja beauty & wellness te Gierle is een innovatief schoonheidsinstituut gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging en lifting met de nieuwste technieken (zoals fruitzuurpeeling, microneedling, Icoone) en kwalitatieve producten. Ilse werkt uitsluitend met producten van natuurlijke oorsprong binnen het gamma van Biodroga, Biodroga MD, Thalgo en Espressens. Wie graag eens volledig tot rust wilt komen en de stress vergeten, kan kiezen voor een energetische massage. Zit je ergens vast, dan worden blokkades weggewerkt.  Deze natuurlijke healings brengen je emotioneel, geestelijk en fysiek terug in balans.  Zo voel jij je weer lekker in je vel!

Na een aantal jaren aan huis te gaan als schoonheidsspecialiste, daarna kleinschalig te starten onder haar eigen naam besloot Ilse in 2010 dat het tijd was om haar schoonheidsinstituut naar een hoger niveau te tillen en werden de nodige verbouwingen gedaan. Zo ontstond er een beauty shop waar je alle kwalitatieve producten kan terugvinden voor de verzorging en verfraaiing van je huid van kop tot teen met respect voor je huid, een cabine, een duo-cabine en een therapeutische infraroodcabine. Ondertussen heeft Ilse al 17 jaar ervaring en kennis opgedaan en is ze gespecialiseerd in huidverbetering. “Ik werk het liefst met zo natuurlijk mogelijke producten en heb gekozen voor Biodroga, Biodroga MD, Thalgo en Espressens voor de gelaatsverzorgingen. Biodroga MD is gericht op huidspecifieke problemen en werkt met geconcentreerde serums en ingrediënten voor de beste resultaten. Ik werk graag manueel, maar voor huidverbetering en anti-aging zijn toestellen echt wel een meerwaarde. Ik blijf mij ook steeds verdiepen en bijscholen in de nieuwigheden, want het staat niet stil.”

"Kom gratis langs voor advies als je wilt starten met huidverbetering."

Wat mogen klanten verwachten als ze voor een gelaatsverzorging komen?“Ik ga eerst met de klant overleggen waar ze aan willen werken, wat hen precies stoort.
Dan bekijk ik de gereinigde huid in detail en overleg wat de beste behandeling zou zijn. Ik
geef advies mee, maar ik laat de klant altijd vrij om te beslissen wat ze willen doen. Willen ze
echt werken op huidverbetering en anti-aging raad ik een kuur aan voor het beste resultaat.
Afhankelijk van de huid, kies ik voor een fruitzuurpeeling, microneedling of een combinatie
van behandelingen. Dit zijn technieken die heel mooie resultaten opleveren voor een mooie
en gladde huid. Ideaal om een onzuivere huid, acnehuid, pigmentvlekken, grove poriën, striemen, een grauwe huid of rokershuid, fijne rimpeltjes, maar ook de diepere rimpels aan te pakken.”

Wie wil starten met een huidverbeterende kuur, mag eerst langskomen voor een gratis intake gesprek. Waarom doe je dat?“Ik leg daar inderdaad de nadruk op. Het is heel belangrijk dat mensen weten waar
ze aan beginnen en wat ze mogen verwachten van een kuur. We bespreken hoe de
behandeling in zijn werk gaat, hoe het aanvoelt, welke thuisverzorging voor en nadien ze
moeten doen, hoe de huid kan reageren en welk resultaat ze mogen verwachten. Natuurlijk
is het ook van belang te bespreken hoeveel keer ze moeten komen en wat het zal kosten.
Dan stel ik in samenspraak een kuur samen met behandelingen en producten voor
thuisverzorging, want die nazorg is heel belangrijk. Je moet de huid heel goed beschermen
tegen UV-licht, want die zal er extra gevoelig op reageren.  Het voordeel voor de klant is dat er geen downtime is.  Je kan gewoon je dagelijkse werk verder zetten mits gebruik van de overeenstemmende producten.”

"Bereid je huid zeker voor op een fruitzuurpeeling."

Je combineert ook de fruitzuren met microneedling. Kun je eens uitleggen hoe dit precies werkt en welk effect het heeft op de huid?“Microneedling gecombineerd met de fruitzuren, werkt nog iets intenser op de huid.
Microneedling is een beautyroller met diamantvormige naaldjes, die heel fijne
microperforaties maakt in de huid. Dit zorgt ervoor dat het eigen herstelmechanisme van de
huid geactiveerd wordt en stimuleert zo de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Dit is
ideaal om huidveroudering en -verslapping tegen te gaan, want de huidelasticiteit verbetert
hierdoor op een natuurlijke manier. De serums bevatten hoge concentraties hyaluronzuur en
Vitamine C, die ingesluisd worden tot diep in de cellen. Het resultaat is een mooie, egale en
gladde huid. Pigmentvlekken vervagen, grove poriën verfijnen, een onzuivere huid of acnehuid verbetert, littekens, acne littekens en striae verminderen, rimpels worden opgevuld en de huid voelt strakker aan.”

De voorbereiding van de huid is ook belangrijk voor je een fruitzuurpeeling laat doen. Wat houdt dit precies in? “Twee weken voor de kuur aanvangt, start de klant thuis zelf al met specifieke producten om de huid goed voor te bereiden op de fruitzuren. Je reinigt met een specifieke reinigingsmelk en een zuiverende lotion die ontvettend gaat werken en een milde fruitzuurpeeling.  Dat is belangrijk zodat de zuren goed kunnen inwerken op de huid en de huid niet te hard opgeschrikt wordt van de intense fruitzuren. Daarnaast moeten ze ook werken met een Vitamine C concentraat, om de cellen te beschermen en die de werkstoffen toelaat om dieper in te werken. Een hyaluronzuurgelconcentraat gaat het vocht binden zodat de huid strakker aanvoelt. Ook voorzie ik een aangepast serum en een beschermende 24-h crème volgens hun huidtype.”

"Na zo een kuur heb je een gloednieuwe huid."

Het zijn ook typische behandelingen die je best in de winter laat doen. Waarom juist?“Dat klopt. Na zo een kuur heb je eigenlijk een gloednieuwe huid, maar die zal ook extragevoelig zijn voor UV-licht. Het is belangrijk dat je dan direct zonlicht vermijdt en je huidbeschermt met een hoge SPF-factor. Zeker voor de behandeling van pigmentvlekjes, want de zon stimuleert die anders opnieuw. Het is ideaal om die in de winter te gaan behandelen, om de huid terug egaal te krijgen tegen de zomer. Daarom is die nazorg met producten voorthuis ook een must. Maar dit zit allemaal inbegrepen in een kuur.”

Wil je graag een gratis intake gesprek bij Ilse om de mogelijkheden te bespreken,
stuur dan een mailtje naar info@oraja.be of bel 014 47 82 37. Zij ontvangt je in haar
professioneel en huidverbeterend instituut ORAJA beauty & wellness, Singel 6 te
Gierle. – www.oraja.be

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...