Massagestudio Raf te Peer, een portret

2020-02-21 17.31.52

Bij Massagestudio Raf te Peer sta je als klant centraal tijdens jouw moment van ontspanning dankzij een massage. Raf ontvangt je persoonlijk en vriendelijk in een huiselijk kader. Een deugddoende relaxerende massage zorgt voor een tijdelijk onderbreking van de dagelijkse stress. Je spieren ontspannen, je kunt je hoofd leeg maken en je batterijen terug opladen.

In 2018 zette Raf de stap en volgde de opleiding tot massagetherapeut. “Dit is iets dat ik altijd al wou doen, maar steeds uitstelde omwille van mijn job of hobby’s. Het is gestart als een hobby, maar groeide al gauw uit tot meer. Hoe verder ik kwam tijdens mijn opleidingstraject, hoe duidelijker het werd voor mij dat ik dit wou doen. De laatste jaren had ik zelf aan den lijve ondervonden wat de invloed van stress is, op het lichamelijk en geestelijk functioneren. Ik ging op zoek naar een manier om een balans te creëren voor mezelf, werk en privé. Als project manager en leidinggevende had ik erg drukke dagen. Een massage bracht mij dat moment van rust en relaxatie. Vanuit deze overtuiging startte ik mijn eigen massagesalon."

Deals massage

"Genieten, ontspannen en met een goed gevoel naar buiten"

“Nu boek ik maandelijks ook zelf mijn afspraak voor een massage. Ik geniet daar enorm van en kan alle stress eventjes vergeten. Maar ook als ik massages geef, ervaar ik een moment van rust. Het werkt in beide richtingen en die rust kan ik overdragen op anderen. Bij mij komen de mensen op de eerste plaats. Elke massage is persoonlijk afgestemd op de klant, wat die op dat moment nodig heeft. We overlopen een paar vraagjes, zodat ik weet waar ik op moet letten. Ik stel hen op hun gemak en neem er mijn tijd ook voor, en dit in een huiselijk en sfeervol kader. Er branden kaarsjes, er speelt een rustig muziekje en er hangt een aangename geur. Alles is afgestemd op ontspanning in mijn relax-zone. Het belangrijkste is dat ze kunnen genieten, ontspannen en met een goed gevoel terug buiten gaan. Geen rush meer.” 

“Bij de sport- en triggerpointmassage ga ik dieper inwerken op de spierweefsels en spanningen. Triggerpoint is relatief pijnlijk, want daarbij werk je intens op de knopen. Ik probeer het altijd wel te combineren met een stukje relaxatiemassage. Dan voelt het toch aangenamer. Ik geef vaak ook oefeningen mee naar huis zodat ze zelf verder kunnen werken op vastzittende spieren. Er zijn tal van voordelen aan massages. Ze verbeteren de bloedsomloop, boosten je weerstand, zorgen voor een algemeen beter en losser gevoel… Het helpt bij stress-gerelateerde klachten om die te verminderen. Kortom je gaat je beter voelen nadien.”

"Ik ben altijd goed gezind, professioneel en vriendelijk. De klant komt op de eerste plaats."

“Dat blijkt ook uit de reacties van de klanten. Mijn troeven zijn dat ik erg flexibel ben, professioneel en altijd goed gezind. Ik zorg voor een vriendelijke ontvangst en mensen kunnen rustig hun tijd nemen. Zo kunnen ze helemaal ontspannen terug naar buiten stappen.”

Ontdek nu de kennismakingsdeal voor nieuwe klanten en krijg een mooie korting op je eerste massage bij Massagestudio Raf, te Peer (Hasseltstraat 28).

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...