• Beauty
  • Transform your Lifestyle
  • Contentcreatie

Nagellak, gellak, gelnagels ... Zie je het bos door de bomen niet meer?


Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking.be

30-09-2016

Verzorgde nagels, bij voorkeur met een kleurtje erop, het is nu eenmaal een must voor elke vrouw. Want zeg nu zelf, met mooie gekleurde nagels voel je je toch meteen een stuk vrouwelijker? Je handen zien er slanker uit, je eerste indruk is meteen geslaagd en je blaakt van zelfvertrouwen. Wij hebben alvast de laatste trends op het vlak van nagelverzorging voor jullie op een rijtje gezet. Met als grote nieuwkomer: Vital Nailskin!

Nageltje nageltje aan de wand ...

De mogelijkheden op het vlak van nagelverzorging zijn eindeloos. Je kan ervoor kiezen om je nagels te laten lakken met “good old fashion” nagellak. Maar wat als je van nature geen mooie, stevige nagels hebt? Telkens als je ze wil laten groeien, breken ze af of scheuren ze. Ze zijn droog en broos. Of je bent een fervent nagelbijter? Daar gaan die mooie nagels ... Dan maar kiezen voor kunstnagels? Kunstnagels (gel of acryl) zijn alvast dé oplossing voor het verstevigen van je eigen nagels. Je hebt de keuze uit tal van trendy kleurtjes en designs en je kan ze zelfs laten plaatsen met verlenging. Ideaal dus als je graag lange nagels wil.
En dan is er nog de Gelish gellak. Er wordt heel wat over gezegd en geschreven. Feit is dat de resultaten vaak indrukwekkend zijn en je nagels er tiptop uitzien. Gelish is een professionele nagellak die ervoor zorgt dat je tot 3 weken lang kan genieten van perfect gelakte nagels, zowel op handen als voeten. Het merk heeft bovendien een erg uitgebreid kleurenpalet. En dan is er nog de befaamde nail art: hippe motiefjes, steentjes, glitter ... Je nagels worden stuk voor stuk meesterwerkjes. En ondertussen zijn je nagels steviger en groeien ze op een natuurlijke manier verder.

Vital Nailskin: kan het leven echt zo eenvoudig zijn?

Afbeelding

Onlangs leerden we Vital Nailskin kennen. Een nieuwe techniek die steeds populairder wordt dankzij haar ongelooflijk gebruiksgemak. Het gaat om een semi-permanente nagellak die zorgt voor een perfect natuurlijke look die niet te vergelijken is met het klassieke lakken van de nagels. Tussen de nagel en de lak wordt een speciaal vliesje aangebracht om de hechting te verbeteren, zonder dat de nagel zelf aangetast wordt. Daarop wordt de gellak aangebracht. De gellak wordt onder de UV lamp volledig uitgehard, met als resultaat een harde, schokresistente afwerking. De nagels blijven 2 tot 3 weken perfect mooi afgewerkt, waarna je de lak thuis zelf eenvoudig kan 'afpellen'. Is het tijd voor een nieuw kleurtje? Je gaat naar een feestje en je wil dat je nagels perfect bij je outfit passen? De lak losmaken en hup, je nagels zijn klaar voor een nieuwe laag. Kan het zo eenvoudig zijn? Ja!

Laat je bijstaan door een professional

Als er één iets is wat geldt voor alle nagelverzorging, of het nu gaat om gewone nagellak, gellak, kunstnagels of vital nailskin, dan is het wel: laat je nagels verzorgen door een professionele nagelstyliste. Haar advies is vaak van onschatbare waarde en je bent zeker van een verzorgd en langdurig resultaat.