In de kijker: 'Make-up Jean Irredale'

20149694756913_foto-151.jpg_big

Getest bij Schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh uit Brugge

Op de toegangsweg naar hartje Brugge ligt het prachtige herenhuis waar Lieve Mestdagh haar klanten ontvangt in haar volledig gerenoveerde zaak in een stijlvolle cottagestijl. De open haard bij het binnenkomen, straalt meteen een huiselijke sfeer uit. In de wellness lounge gaat je lichaam meteen over in relaxatie modus. Een sauna, stoombad en regendouche staan er ter beschikking.
Lieve Mestdagh beschikt over een ruim assortiment aan arrangementen, in combinatie met verzorgingen met de producten van Babor Spa en Kuurland, ... en natuurlijk de minerale make-up van Jane Iredale.
“De afgelopen 20 jaar ontwikkelde Jane Iredale producten volgens de hoogste normen van integriteit voor haar gelijknamige make-up lijn. Met een aangeboren passie om het leven van vrouwen te verbeteren, bracht Jane in 1994 haar eerste minerale fond de teint, Amazing Base®, uit. Het betrof een make-up die de huid voedde. Jane veranderde hiermee voorgoed het panorama van de make-up industrie. 

Ze bleef een belangrijke bijdrage leveren aan deze industrie en had contacten met vrouwen van elke leeftijd en nationaliteit. Ze gaf een boost aan hun zelfvertrouwen door een persoonlijke en inspirerende schoonheid om hun gezondheid en geest te verbeteren. Jane Iredale's producten worden aangeboden in medische klinieken en luxueuze spa’s en schoonheidsinstituten in 43 verschillende landen. Haar volledige lijn omvat meer dan 400 producten die één voor één gebaseerd zijn op het principe van actieve huidbescherming.”
 
Om die redenen koos ook Lieve voor het gebruik van de Jane Iredale producten. 
Je kan bij Lieve ook terecht voor workshops met de Jane Iredale make-up producten. Ook voor een stralende dag en avond make-up kan je bij Instituut Lieve Mestdagh terecht, maar evengoed om je party proof te laten maken voor je volgende feestje. 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...