Make-over Hairlook Saskia, Roeselare

IMG_5529

Regelmatig organiseert Saskia van Hairlook Saskia in Roeselare een make-over, een extraatje voor wie eens iets nieuws wilt proberen. Mensen voelen zich vaak aangesproken tot een bepaalde stijl en dan is veranderen moeilijk. Maar Saskia weet waar ze mee bezig is en stelt je meteen op je gemak. Natasja (26) mag deze keer plaatsnemen in de kappersstoel. Heel benieuwd naar het resultaat.

Natasja is een jonge moderne vrouw die werkt in een apotheek en vaak met klanten in contact komt. Saskia houdt hier rekening mee voor het bepalen van de stijl. Natasja komt van een carré en laat haar haar nu opnieuw groeien. Toch wil ze er graag wat meer pit en volume in. Ze heeft van nature as donkerblond haar met een blonde ombré in. Saskia gaat het haar bijknippen in model en een 2-kleurige balayage doen. Saskia: “Ze wil graag blond blijven, dus werken we de uitgroei weg. Ik gebruik twee verschillende tinten blond, een lichtere en donkere toon. Het resultaat zal heel natuurlijk ogen en makkelijker te onderhouden zijn. Ik ga er volume insteken en afwerken met beach waves. Als variant toon ik haar nog hoe ze het casual kan opsteken voor de zomer.”

Tweekleurige blonde balayage

Voor de balayage maakt Saskia twee blonde kleuringen klaar. Saskia: “Ik ga zo fijn mogelijk werken en dicht bij de wortel, zodat het geen dikke stroken zijn. Ik wissel de twee tinten af en laat ook telkens een strook natuurlijk haar er tussen. Zo krijg je een heel mooi natuurlijke kleurschakering, dat is de kunst. De uitgroei zal zo ook weggewerkt zijn. Ze heeft fijn haar, maar wel veel en vooraan enkele nieuwe donshaartjes. Die neem ik ook mee, anders heb je daar een donkere boord. Ik zorg ervoor dat ik eindig met de lichtste tint bovenaan, voor het mooiste resultaat. Je moet als kapster een goede visie hebben om te weten wat je kunt bekomen met elk haartype.”

Bekijk de deals van dit kapsalon 

Pittige grijze kleurspoeling

Nadat de balayage heeft ingewerkt, mag Natasja aan de wastafel plaatsnemen. Saskia: “Ik ga nu eerst het haar wassen en dan doe ik er nog een grijze kleurspoeling op. Ik meng een aantal tinten grijs, om het haar nog egaler te maken en je kunt je kleur langer houden. Zo krijg je een heel natuurlijke speling. Daarna spoel ik het uit en doe er een verzorging op. Als laatste was ik het haar met een aangepaste zilvershampoo en conditioner. Een zilvershampoo neemt het teveel aan geelpigment weg, maar je mag die niet constant gebruiken of je krijgt blauw haar. Je wisselt best af met een shampoo voor gekleurd haar.”

Sexy Beach waves of casual chique

Saskia behoudt de lengte, maar knipt de punten bij en creëert meer volume door de snit. Ze brusht het haar droog en neemt er dan de krultang bij om nonchalante beach waves te creëren. Een heel natuurlijke zomerse look, en de verschillende blonde schakeringen komen heel mooi uit. Het oogt heel vrouwelijk en romantisch. Ideaal voor het mooie zomerweer dat er aan komt. Saskia neemt er ook een paar speldjes bij en steekt het heel casual op. Zo tover je een instant feestelijke look met weinig moeite.

Ook zin in een nieuwe look, maak dan zeker gebruik van onze kennismakingsdeals van Hairstyle Saskia (Hoogstraat 170, Rumbeke) voor nieuwe klanten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...