Lotus & Herbs Healing Center uit Oudenburg, een portret

IMG_2658

In het Lotus & Herbs Healing Center kunt u terecht voor diverse healings waaronder o.a. Reiki, Shambala Eenheid, Shiatsu en Dolphin Trilogy Reiki. Alle healings zijn gebaseerd op werken met energie. Deze behandelingen ondersteunen het zelfgenezingsproces van het lichaam, maakt blokkades los en laat uw energie terug stromen. Geniet van een rustig moment voor uzelf, laat uw stress wegebben en voel u terug fit en energiek nadien. Jessy neemt tijd voor u en straalt een rust uit die je meteen oppikt als je binnen komt.

Een aantal jaar geleden startte Jessy Mouton met deze energetische opleidingen. Ze heeft een achtergrond in de psychologie en mensen helpen is haar ingegeven. “Ik heb altijd warme handen door de energiestroming en iemand zei me dat ik daar iets zoals Reiki mee moest doen. Mijn interesse was geprikkeld en ik ben het beginnen opzoeken. Ik volgde verschillende modules en kwam zo ook in contact met andere mensen en opleidingen. Zo ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in Reiki, healing en massage zoals Ayurveda, shiatsu en oorkaarsbehandelingen. Stapje voor stapje.”

Blokkades wegwerken dankzij energie

De TuiNa sportmassage en body adjustment massage zijn diepgaander dan een gewone massage. Later komt er misschien ook nog de kruidenstempelmassage bij. “Alle behandelingen staan in het teken om het zelfgenezingsproces in je lichaam te stimuleren. Reiki is werken met energie die stroomt. Ik geef door wat het lichaam op dat moment aankan. De warmte komt binnen in je lichaam en bevordert het zelfgenezingsproces. Ik kan zo op een heel ander niveau werken en blokkades in het lichaam aanvoelen en losmaken. Dat kunnen fysieke maar ook emotionele of mentale blokkades zijn. Bijvoorbeeld omgaan met verlies en verdriet, depressie, te weinig energie, slaapproblemen… Reiki brengt alles terug in balans.”

Bekijk de deals van dit instituut

Rustgevend gevoel achteraf

Jessy heeft een bachelor in de psychologie en doet ook aan coaching voor wie daar nood aan heeft. Bij nieuwe klanten start ze altijd met een intake gesprek om de achtergrond te weten, maar ook nadien is er ruimte om te praten indien gewenst. “De ene heeft behoefte om te praten, de andere niet. Ik laat de mensen daar vrij in. Ik werk puur vanuit intentie om bepaalde gevoelens te verbeteren of weg te nemen. Zo kan ik ook gericht werken op specifieke probleempunten en op verschillende niveaus. Een healing brengt veel teweeg in een lichaam, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je nadien vaak veel rustiger en kunt terug meer verdragen. Het werkt ook bij iedereen, want het gaat over energie die aanwezig is.”

Een droom om mensen te helpen

Een behandeling door Jessy laat je zeker niet onaangeroerd achter, het doet wat met je en dat voel je. “Ik geef mensen altijd de tijd die ze nodig hebben. Achteraf vraag ik wel eens feedback om te weten hoe ze het ervaren hebben, wat het met hen gedaan heeft en hoe ze zich voelen. Ik werk om mensen te helpen en dat geeft mij veel voldoening. Vaak merken mensen na een aantal keer een evolutie op bij zichzelf. Ze kunnen beter loslaten, ervaren meer rust en zijn opener geworden. Vaak voelen ze zelf aan wanneer ze behoefte hebben om nog eens langs te komen. Bijvoorbeeld als ze terug door een stressvolle periode gaan in hun leven. Ze voelen zich dan terug rustig en sterker en kunnen alles beter aan. Het is echt mijn droom om dit te doen.”

Wil je graag zelf eens ervaren wat een healing met je doet, lees dan snel ons artikel getest (Reiki healing + shiatsu) en ontdek de deals!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...