Liza's Wereld -Roeselare-

2014531143336813_dsc_8243.jpg_big

Wie is Liza Bekaert ? een portret ...

Al van toen ik klein was, ben ik geboeid door mensen en de vraag hoe ik hen mooier kan maken.

In de middelbare school volgde ik na een jaar haartooi vier jaar schoonheidsverzorging. In een specialisatiejaar grime in Antwerpen liep ik stage bij Studio 100 en Studio-A (bekend van o.a. ‘Familie’, ‘Spoed’ en ‘Zone Stad’).

Vanaf 2002 verzorgde ik tal van professionele make-up opdrachten: reclamespots voor internet en tv (o.a. ‘Vlaanderen Vakantieland’, Uncle Ben’s, Telenet, De Lijn, Meubelen Gaverzicht), videoclips (Tatjana Storm), freelance make-up (o.a. ‘Mijn Restaurant’, ‘Sterren op het ijs’, ‘Groene Vingers’), films (‘Groenten uit Balen’) en bedrijfsfilms en de laatste jaren ook tv-series (‘Aspe’ seizoen 4 tot 10).

Die jarenlange ervaring, vaak opgedaan in veeleisende omstandigheden, leerde me alle kneepjes van het vak te doorgronden: topacteurs en figuranten laten schitteren in alle situaties, imperfecties en tatoeages onzichtbaar maken of net aanbrengen en accentueren om personages meer karakter te geven, retoucheren tussen opnames door, en vooral snel en efficiënt topkwaliteit afleveren met producten die de huid alle eer aandoen.

Kom binnen in Liza’s wereld en merk dat alleen het beste goed genoeg is, voor iedereen: van steracteur tot onbekende huismoeder, van jeugdige schoonheid tot vrouw met levenservaring, van ‘natural beauty’ tot de vrouw die met een vleugje make-up haar zelfvertrouwen een boost wil geven.

Make-up moet er niet alleen goed uitzien; jij moet je er ook goed mee voelen.

Met Liza’s wereld wil ik vrouwen (zoals jij) helpen om hun innerlijke schoonheid naar buiten te brengen. Door mijn vaardige handen of met tips en tricks zodat je het helemaal zélf kan, laat ik je schitteren op de momenten die er voor jou écht toe doen: een huwelijk, een sollicitatie, een belangrijk feest, of elke andere dag waarop je er supergoed wil uitzien!

Dagmake-up : € 40

Ben je uitgenodigd naar een babyborrel of een communiefeest? Heb je een belangrijke afspraak of een sollicitatiegesprek voor de job van je leven? Of wil je er gewoon eens éxtra goed uitzien? Bij Liza’s wereld kun je terecht voor professionele dagmake-up, van minimalistische nude look die je natuurlijke schoonheid benadrukt tot een elegante make-up die je een gezonde uitstraling en een open blik bezorgt. Door het spel met licht en schaduw wordt je gezicht en niet de make-up de blikvanger.

Avondmake-up : € 40

Als de dag overgaat in avond en nacht en kunstlicht het natuurlijk licht vervangt, mag ook de make-up meer uitgesproken zijn.Smokey eyes, zware eyeliner en sexy lippen geven net dat tikkeltje extra aan je uitstraling waardoor je zéker wordt opgemerkt op die receptie of dat feestje. Romantisch, stijlvol of mysterieus, alles is mogelijk. En vooral: je avondmake-up is helemaal partyproof!

Fantasiemake-up : vanaf € 50

Laat je fantasie op hol slaan en gooi eens alle remmen los! Een man de looks geven van een knappe vrouw of omgekeerd? Make-up waarmee je teruggeflitst lijkt naar de jaren ’30 van de vorige eeuw? Je een echte discokoningin wanen of themamake-up vinden voor het gekste verkleedfeestje? Mag het eens superextravagant of megaspectaculair? Alles is mogelijk! Met valse wimpers, extra glitter en imitatiediamant als extraatje creëren we een fantasiewereld waarin je helemaal uit de bol kunt gaan!

Bruid & Suite

Op deze bijzondere dag wil je niets aan het toeval overlaten, ook je make-up niet. Tijdens een proefsessie weken vooraf bespreken we wat je mooi vindt, kijken we welke kleuren en producten jou best passen, testen we op houdbaarheid en geven we extra schoonheidstips. Zo ben je de dag zelf zeker van je stuk en kun je in alle rust stralen voor je gasten en op de foto’s.

PROEFSESSIE : € 60

Om zeker te zijn dat je make-up op de dag van je huwelijk volledig jouw wens is, doen we 4 tot 12 weken ervoor een proefsessie. We nemen zoveel tijd als nodig is om jouw droommake-up te vinden. Eerst bespreken we wat jij mooi vindt. Daarna reinig en verzorg ik je huid. De make-up wordt dan stap voor stap aangebracht, besproken en aangepast waar nodig, tot het helemaal goed zit. Om die make-up op je trouwdag perfect te kunnen herhalen, maak ik een werkfiche op en neem ik enkele foto’s.

BRUIDSMAKE-UP @ HOME INCL PROEF SESSIE : € 100

Na de proefsessie wordt de bruidsmake-up op je huwelijksdag op locatie even zorgvuldig en gedetailleerd opnieuw uitgevoerd. De werkfiche die tijdens de proefsessie is opgemaakt, is de leidraad om elke stap nauwkeurig over te doen. De foto’s zijn daarbij een handig hulpmiddel. Zo kun je erop vertrouwen dat je in elke situatie en op elke foto perfect opgemaakt voor de dag komt.

ENKEL BRUIDSMAKE-UP : € 60

SUITEMAKE-UP : € 35

Iedereen wil stralen op een huwelijk. Met de suitemake-up zorg ik ervoor dat ook (schoon)moeders, (schoon)zussen, vriendinnen en getuigen piekfijn worden opgemaakt en mee schitteren op het feest en op de foto’s.

Workshops

Onze kennis van de nieuwste make-uptechnieken en de beste producten delen we graag met jou. Wil je nieuwe trends uitproberen, uitzoeken hoe je jouw stijl en persoonlijkheid kan benadrukken of het ideale make-uptasje samenstellen? Bel om een individuele workshop of een workshop samen met je vriendinnen te reserveren.

Individuele workshop : € 100 ( min.3 u)

Altijd al eens de kneepjes van smokey eyes, naturelle make-up of maquillage voor de rijpere huid willen weten? Door in de interactieve workshop zélf aan de slag te gaan, kom je te weten wat make-up voor jou kan doen. Aan de hand van je huidtype en de vorm van je gelaat, je ogen en je lippen bespreken we welke make-up het beste bij jou past en leer je hoe je die zelf mooi en duurzaam kan aanbrengen. Alles wordt stap voor stap uitgeprobeerd en besproken en al je vragen worden beantwoord.

Kom met een vriendin en betaal slechts € 80 p/p

Tijdens de sessie stel ik een uniek en volledig gepersonaliseerd werkboekje met tal van tips samen dat ik je meegeef als handig instrument om thuis mee aan de slag te gaan.
Ben je niet helemaal zeker of jouw make-uptasje up-to-date is? Breng het gerust mee en we bekijken samen wat er ontbreekt of kan worden aangepast om tot nog betere resultaten te komen. De professionele producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Groepsworkshop : €50 p/p

Wil je samen met je vriendinnen die kneepjes van professionele make-up te weten komen of zijn jullie uitgenodigd op een themafeest waar jullie willen uitblinken met extravagante of waarheidsgetrouwe make-up? Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of verjaardag of hebben jullie gewoon zin in een gezellig onderonsje? Spreek met minstens 5 vriendinnen af, kies een thema en bel om een groepsworkshop te boeken.

Jullie gaan zelf aan de slag. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en eventuele vragen worden beantwoord. Het advies over geschikte producten en de inspirerende tips en tricks kun je noteren op een handige make-upfiche.

Je maakt gratis gebruik van de professionele producten van Liza’s wereld. Zijn jullie niet helemaal zeker of jullie make-uptasje up-to-date is? Breng het gerust mee en we bekijken samen wat er ontbreekt of kan worden aangepast om tot nog betere resultaten te komen. De producten en materialen die Liza’s wereld gebruikt, kun je ook aankopen.

Contact

Liza Bekaert

Zuidstraat 78
8800 Roeselare
0477/376109
Website
info@lizaswereld.b


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...