Lipofreeze bij Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar

DSC_0531

Ik worstel al heel mijn leven met mijn gewicht. Alle diëten zijn ondertussen de revue gepasseerd en ik jojo van de grootste maat naar de kleinste. Het laatste jaar ben ik er in geslaagd om toch wel wat kilo’s te verliezen, die er ook effectief afblijven. Toch blijven de probleemzones een doorn in het oog. Ik ben ook al eens gaan horen naar de mogelijkheden van een liposuctie, maar het schrikt toch enorm af. Ik ga niet graag onder het mes en nog minder onder narcose. Ik heb al wel eens van Cryolipolyse gehoord en het lijkt me een goed alternatief, maar ik vind het toch wel een beetje eng en vraag me af hoe het in zijn werk gaat.

Gespecialiseerd in Lipofreeze

Dorien ontvangt me in haar stijlvolle bijgebouw achter haar woning in Vosselaar. Ze biedt exclusief de Lipofreeze behandeling aan en de V-Mat, die op huidversteviging en -verbetering werkt. Ze helpt haar klanten al 8 jaar met de Lipofreeze en focust zich hier sinds een jaar of 6 op. Ik kom dus bij een echte specialiste terecht met héél véél ervaring. Dat stelt toch wel gerust.

Tijdens een gesprekje stelt Dorien me op mijn gemak: “de behandeling is voor 90% pijnloos en heeft géén invloed op je huid of organen. We gaan de te behandelen zone eerst opwarmen tot 42 graden, omdat dit de collageenproductie in de huid stimuleert en je dus een strakkere huid krijgt met een mooier resultaat. Daarna gaan we de vetcellen bevriezen tot -11 graden. Je kan het vergelijken met een ijsblokje dat je kapot klopt. Het lymfestelsel voert de versplinterde cellen af en de rest gebeurt door de organen. Deze behandeling is voor iedereen geschikt, tenzij je zwanger bent, bloedverdunners of insuline injecties neemt. In 3 behandelingen nemen ze tot 60% van de vetcellen weg. Deze komen niet meer terug. De overblijvende vetcellen kunnen evenwel groter worden als je in gewicht bijkomt. Het is dus heel belangrijk om op gewicht te blijven, actief te zijn en veel water te drinken.” 

De behandeling

“Aan welk deel van je lichaam stoor je je het meest?” vraagt Dorien. Dat is duidelijk: mijn buik. Dorien werpt haar deskundig oog erop en adviseert om twee zones te behandelen: mijn buik en mijn maag. Er is ook wat huidoverschot door het vele afvallen en 2 zwangerschappen. Dit zal ze in een later stadium met de V-Mat aanpakken.

Per zone plaatst Dorien een “handle” op je lichaam. Dit ziet er uit als een soort stofzuiger. 1 behandeling duurt 60 minuten en je kan per behandeling meerdere zones aanpakken of aanvullen met de V-Mat. Ze plaatst er bij mij nu eentje op mijn buik en een kleinere iets hoger op mijn maag. Met een speciaal koud doekje beschermt ze mijn huid. De handles zuigen de zone vacuüm en warmen nu op. Ik voel het warmer worden, maar het doet geen pijn. En ik vind het normaal al lastig onder een te warme douche… Na 3 minuten koelen ze af en gaan we naar -11! De huid aan mijn onderbuik begint wat te prikkelen. Het voelt alsof er een ijspakking op ligt. Dit voelt iets minder comfortabel aan, maar na een 10-tal minuten voel ik er niets meer van en is mijn huid gevoelloos.

Nadien smeert Dorien mijn huid in met Lipo Drift. Deze crème werkt op cellulitis en heeft een huidverstevigend effect. Het product is ontwikkeld door topsporters en heeft een “liquid patch”, waardoor je minder product verliest aan je kledij of als je transpireert. Het gebruikt ook de eigen lichaamswarmte om dieper in de huidlaag in te werken, waar het het meeste effect heeft.

Na de behandeling

Meteen na de behandeling voelt mijn buik bevroren aan en ziet ze er rood uit door het vacuüm trekken. Dit gevoel neemt stilaan af en ze voelt wat gekneusd aan, alsof er blauwe plekken op zitten. Maar het is zeker niet ondraaglijk.

Ondertussen zijn we meer dan een week verder en ik heb er totaal geen last meer van. Ik merk aan mijn jeans dat die iets makkelijker zit en ben ook een kilo in gewicht kwijt. Ik was toch wel wat angstig voor deze ‘getest’, maar dat was totaal niet nodig. De behandeling op zich valt heel goed mee. Je voelt wel iets, maar bon. Ik heb al pijnlijkere dingen meegemaakt en ook de begeleiding van Dorien is heel aangenaam. Ze stelt je op je gemak en vertelt eerlijk wat je mag verwachten. Ik ben overtuigd en heb meteen mijn 2 opvolgbehandelingen bij geboekt.

Wil je je probleemzones aanpakken en iets strakker in je vel zitten? Twijfel niet en probeer het zelf een keertje. Momenteel is er een fikse korting, dus zeker de moeite om het te proberen.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...