Instituut Siea: een portret

siea_eline

In het landelijke Maria-Aalter, tussen het groen, ligt Instituut Siea, waar Eline haar klanten in alle rust ontvangt. Enkele maanden geleden startte ze met haar eigen schoonheidssalon en ze is er terecht fier op: moderne infrastructuur, kwalitatieve producten en een professionele, maar toch persoonlijke aanpak. Een gedeelte van het ouderlijk huis werd volledig gerenoveerd en ingericht met warme accenten. Je voelt je dan ook meteen welkom.

Kwalitatieve verzorgingen aan een betaalbare prijs

Eline is een jonge starter en ze weet heel goed wat ze wil. Ze koos bewust voor een beperkt aanbod kwalitatieve gelaatsverzorgingen, aangevuld met lichaamsmassages, manicure, pedicure en epilaties. Daarnaast biedt ze ook anti-cellulitisbehandelingen aan in kuurvorm. Haar instituut staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ze investeerde in moderne infrastructuur en goede producten, waar ze volledig achter staat, maar wil ook dat haar behandelingen toegankelijk zijn voor iedereen. Bovendien vindt ze het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de sector.

Persoonlijk duurt het langst

Eline is een warme persoon en dat straalt haar salon ook uit. Haar klanten komen met plezier langs voor een behandeling op maat en een leuke babbel. Ook voor professioneel advies ben je bij Eline aan het juiste adres. Welke producten gebruik ik het beste voor mijn huid? Aan de hand van een huidanalyse en een gelaatsverzorging op maat krijgt je huid de beste zorg. Hoe los ik die voetproblemen op waar ik al zolang mee rondloop? Na een medische pedicure door Eline mogen je voeten terug gezien worden. Steeds gaat Eline op zoek naar de beste oplossing voor jouw probleem, met een resultaat op lange termijn als ultieme doel.

Jean d’Arcel

Voor haar gelaats- en lichaamsverzorgingen koos Eline voor de professionele producten van Jean d’Arcel. Met een ruim gamma op maat van elk huidtype biedt het merk op ieder huidprobleem een antwoord. Met meer dan 55 jaar ervaring is het Duitse cosmeticabedrijf dan ook een trendsetter in de sector. Bovendien biedt het merk oplossingen in verschillende prijsklassen, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Aanvullen van vitaminetekort in de huid, het terug in balans brengen van een droge of gevoelige huid, verminderen van anti-aging verschijnselen zoals rimpels … Elke productlijn heeft een product op maat.

Lees hier het uitgebreide artikel over de producten van Jean d'Arcel.

Cellulitis: weg ermee!

Alhoewel de focus bij Eline vooral ligt op Beauty, biedt ze ook afslanking aan in de vorm van een anti-cellulitisbehandeling voor bips en benen. Eerst wordt de huid behandeld met een peeling, zodat de producten beter opgenomen worden. Daarna worden de benen en bips omwikkeld met bandages, gedrenkt in een warme vloeistof, wat zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Na 15 à 20 minuten worden de bandages verwijderd en krijgt je huid een “koude shock”. Deze behandeling werkt vooral vochtafdrijvend. Giftige stoffen die in onze cellen vastzitten, en één van de belangrijkste oorzaken zijn van cellulitis, worden zo uit het lichaam gedreven. De huid wordt gladder, soepeler, steviger en wint aan elasticiteit.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...