Instituut Sensy te Oostkamp, een portret

IMG_2023

Bij Instituut Sensy te Oostkamp wordt u in de watten gelegd door een ervaren team van professionele schoonheidsspecialistes. Instituut Sensy biedt diverse gelaats- en lichaamsverzorgingen aan waarbij uw huid steeds centraal staat. Alle huidverzorgingen worden steeds afgestemd op uw huidtype, waarbij u kan rekenen op persoonlijk advies en een exclusieve verzorging. Ook voor ontspannende massages, epilaties, definitieve ontharingen, manicure, medische pedicure, tanning en maquillage bent u hier aan het juiste adres.

Eigenares en bezielster Lieselot stelt de klant, persoonlijke service en net dat tikkeltje meer voorop. “ Als 12-jarig meisje wist ik al dat ik deze richting uit wilde en dat is altijd zo gebleven. Ik ben geen typische schoonheidsspecialiste en heb er mijn missie van gemaakt om mijn stempel te drukken. Ik specialiseerde mij in huidverbetering op hoog niveau, en streef daar ook naar. We luisteren naar de klant en anticiperen op hun wensen. Een visie en degelijk concept vind ik superbelangrijk. Ik hecht ook veel waarde aan de beleving, details en presentatie. Vandaar ook mijn bewuste keuze voor biologische thee en aromatische koffie bijvoorbeeld. Net als de tas waarin die geschonken wordt, ook dat moet kloppen."

BOEK DEAL

Meest innovatieve huidverbetering met resultaat

“Uw huid is uniek en onze zorg”, is het motto van Care. Daarom werken ze bij Sensy steeds met kwaliteitsvolle producten zoals pHformula, Care en Juliette Armand om een gezonde, natuurlijke en duurzame schoonheid te kunnen garanderen. “Bij Care investeren we telkens in de nieuwste apparatuur en innovatieve verzorgingen. Een gelaatsverzorging start met een uitgebreide huidanalyse. We stellen vragen, leggen alles uit en leren de klant kennen tijdens een verkennend gesprek. Met een toestel doen we metingen van de huid op verschillende niveaus (vocht, rimpels, elasticiteit, gevoeligheid, pigmentatie…) en worden er foto’s genomen. Je krijgt ook al meteen advies mee welke behandeling en producten aangeraden zijn voor jouw huid.”

Dankzij de totaalbeleving voelt het aan als thuis-komen

“Mensen worden op deze manier onmiddellijk bewust van hun huidtoestand, wat wel confronterend kan zijn. Maar zo kunnen we wel resultaatgericht gaan adviseren en werken. We zetten onmiddellijk de juiste stappen. Klanten komen daarom ook naar hier, omdat ze iets willen veranderen. Op korte termijn kunnen we al resultaat boeken en via metingen tussendoor kunnen we dat ook aantonen. De klant voelt het en ziet het verschil dankzij voor- en -na-foto’s. Dat geeft ons veel voldoening, dat wij die mensen kunnen helpen. Sensy staat voor unieke verzorgingen in een huiselijke en comfortabele sfeer. Klanten benoemen het hier vaak als thuis-komen. Dat is ook wat ik tracht te bereiken dankzij die totaalbeleving.”

Energetische en relaxerende massages om bij weg te dromen

Ook de relaxerende, anti-stress en verwarmende massages met kruidenstempels of hotstone passen binnen de Sensy-beleving. “Mijn klanten weten ondertussen dat ik verder kijk dan enkel het uiterlijk. Ik werk en leef vanuit een holistische visie, waarbij alles samenhangt. Lichaam en geest. Wat we zien is eigenlijk een projectie van wat er zich aan de binnenkant afspeelt. Voeding is zeker een beïnvloedende factor. Dankzij massages, ontspannend, anti-stress of energetisch, kunnen we hier ook al helpen om mensen te helpen ontspannen en loslaten. Wij bieden bij Sensy een ontspannende beleving waarin je één wordt met de natuur en jouw innerlijke zelf, een totale ontspanning van lichaam en geest”, glimlacht Lieselot.

Ontdek zelf Instituut Sensy te Oostkamp (Sint Godelievestraat 8), dankzij onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...