Sound healing bij Bron van Vreugde

IMG_5736

Ik ben zelf bewust bezig met de juiste balans te vinden in het leven. Perfectie is niet gezond en daar streef ik ook niet meer naar, maar toch struggle ik soms nog om alles gecombineerd te krijgen. Een beetje innerlijke rust en ontspanning is dan ook een absolute must. Voor Lifestylebooking mag ik een healing gaan testen bij Bron van Vreugde in St. Niklaas.

Ann Marie Christine ontvangt mij in haar praktijk. Het eerste wat mij opvalt is de schitterende lichtinval, de ruimte baadt echt in een oase van licht. Een beetje hemels bijna, een heel serene sobere ruimte. Ik mag meteen plaatsnemen op de massagetafel en Ann Marie Christine zorgt ervoor dat ik comfortabel lig. “Bij nieuwe klanten tune ik eerst in op het lichaam door contact te maken om te voelen wat het lichaam te vertellen heeft.  Een healing is heel persoonlijk en bij iedereen anders”, vertelt ze. Ze plaatst haar ene hand onder mijn rug en de andere onder mijn been. Ik hoor hoe haar ademhaling trager en dieper wordt, haar handen krijgen warm.

Klankhealing

“Ik voel dat er links iets geblokkeerd zit in jouw bekken. Dit kan lichamelijk of energetisch zijn. Er valt mij ook iets op aan je schouders dat aan je hart gelinkt is, maar dat is niet zo duidelijk. Je hartchakra is afgesloten door iets en je voelt je daar heel machteloos over. Dat gevoel overheerst. Ik ga nu over tot de eigenlijke healing. Het is nu aan de orde om energetisch vuil te verwijderen.” Ze plaatst een hand op mijn middenrif en ik voel daar meteen een druk opkomen, ook wel een beetje pijnlijk. Waarop Ann Marie Christine meteen zegt: “Als het pijn doet, zeg je het maar.” Ze besluit om niet meer rechtstreeks op mijn lichaam te werken, maar via klankhealing.

Tromgeroffel, lage beats en ritmische klanken

Een klankhealing is nieuw voor mij. Ann Marie Christine haalt haar trom erbij en ik hoor een laag tromgeroffel en ritmisch gezang, de trillingen bereiken mijn lichaam en energieveld. Melodieën en klanken nemen mij mee naar een vroegere tijd van sjamanen. Ik waan mij in een bos waar ik op de grond lig in een cirkel. Er ruist wind door de bomen en blaadjes ritselen. De beat van de trom dringt diep door tot in elke vezel van mijn lichaam. Het ritme begint rustig en gedwee, maar daarna versnelt het tempo. Af en toe hoor ik gezang of een diepe ademhaling in de verte. De trom gaat sneller en sneller, tot het ritme vertraagt tot slechts enkele beats.

Klankschalen, edelstenen en geuren

Ann Marie Christine plaatst verschillende klankschalen rondom mijn hoofd en eentje op mijn middenrif. Ze tikt er tegen en ik voel de trillingen nazinderen. Ze vernevelt geuren boven mijn hoofd en in de ruimte. Het doet mij denken aan geuren van vroeger, maar ik kan ze niet toewijzen. Ze zuivert mijn aura met rook om energetisch vuil weg te nemen. Ik voel dat er een edelsteen geplaatst wordt onderaan mijn keel tussen mijn sleutelbeenderen. Dat voelt heel aangenaam, glad en koel. Er gebeurt veel tegelijk op verschillende lichaamsdelen en rondom mijn hoofd. Na de sessie neem ik eventjes de tijd om terug te komen.

Ann Marie Christine overloopt met mij wat ze gevoeld heeft en geeft tips mee. Zeker voldoende water drinken en rusten. Ik voel mij inderdaad moe, alsof ik een reis gemaakt heb door verschillende lagen doorheen mijn lichaam en daarbuiten. Een bijzondere ervaring.

Heb jij ook zin om deze behandeling te testen? Maak gebruik van onze deals en geniet van een mooie korting.Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...