Happy beach body

group-of-people-standing-on-beach-shore-1427741

1 JULI, de eerste dag van de grote vakantie! Voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie-gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben van o.a. inpakstress, maar ook beach body en summerproof stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers. Probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

Be nice to yourself

Het is EINDELIJK zomervakantie, een heel jaar lang hebben we gezweet en gezwoegd om perfecte werknemers, partners en vriendinnen te zijn. Met een agenda die overliep door (onszelf) opgelegde verplichtingen. Smoothies werden geprepareerd om in perfecte balans aan de yogales te beginnen. Om daarna mindfull door te stromen naar de bootcamp, die afgerond werd met een skinny soy laté in een hippe hipster coffee bar om nog even bij te kletsen met vriendin X die net terug kwam van een detox retreat in Thailand, waar ze het licht heeft gezien om... juist,  iets meer te chillen in het leven. 

Ja zo gaat dat tegenwoordig, de rush waar we ons met zijn allen in bevinden is killing, het idee dat we ook maar één nanoseconde iets exciting zouden missen... doodmoe worden we ervan en de cijfers liegen er niet om. We stevenen massaal af op een globale burnout... en waarom... omdat we perfect willen zijn, zodat we perfect gevonden worden op die ene vierkante centimeter op instagram. Om voldoende hartjes te verzamelen en ons daardoor (eventjes) geliefd voelen...

Het is tijd om wat liever en aardiger te zijn voor onszelf en ons eigen lichaam. We hebben er maar eentje gekregen, dus moeten we er zorg voor dragen. Passen we allemaal in een bikini extrasmall? Nee, maar dat hoeft ook niet. Want, wees eerlijk, ook wie slank gebouwd is, heeft ergens complexen over. Laten we wat meer supporten voor alle vrouwen, in all shapes and sizes. Respect voor alle vrouwen die gewoon blij zijn met hoe ze er uit zien, want dat is oké. 

Daarom de beste tip voor een happy beach body:

  • Be happy
  • Find a body
  • Take it to the beach

Happy Beach Body Tips

Tips hoe je jezelf kunt verwennen om met dat heerlijke lijf dat er altijd voor je is, in dunne en minder dunne dagen, naar het strand te trekken.

LAST MINUTE BEAUTY TIPS

  • Spray tan of self tan: een geweldige manier om instant 5 kilo kwijt te raken zonder er iets voor te doen. Een gezonde bruine gloed camoufleert oneffenheden en slankt optisch af. Met een spray tan word je in één keer mooi egaal bruin gespoten. Een nachtje laten intrekken, et voila! Met een zelfbruiner ga je zelf aan de slag, met behulp van een soort washandje wrijf je jezelf in om strepen te vermijden. 
  • Anti-cellulite: Ga voor een cupping sessie of bindweefselmassage, beide behandelingen zorgen ervoor dat het onderhuids bindweefsel  losgemaakt wordt, waardoor de huid als het ware terug glad gestreken wordt. Om thuis het onderhoud verder te zetten, kan je je dagelijks dry brushen. M.a.w. je lichaam droog borstelen, waardoor je doorbloeding en lymfe gestimuleerd worden en afvalstoffen makkelijker afgevoerd worden. Jezelf na het douchen masseren met een verstevigende bodylotion is altijd goed.
  • No make-up but Made-Up: Niemand vindt het leuk om op vakantie met uitgelopen mascara aan het strand te zitten. Laat je make-up maar thuis en verwen jezelf met een paar mooie vavavoom lashes of wimperlifting. Valse wimperhaartjes worden aan je natuurlijke wimpers bevestigd waardoor je tijdelijk mooie volle wimpers hebt, zonder mascara. Je wimpers en wenkbrauwen kan je laten verven met een semi-permanente kleuring, waardoor deze gedurende 3 á 4 weken een perfecte dekking hebben. And last but not least, laat de foundation en poeder achterwegen, daar heb je op vakantie niets aan. Zeker in een klimaat dat je niet gewend bent, ga je alleen maar harder glimmen dan een bowling bal. Wat je wel kan doen, is een getinte dagcrème mengen met je zonneproduct.
  • Mani & Pedi: Om afgebladerde nagellak halverwege je vakantie te vermijden, is een gellak de oplossing bij uitstek. Laat eerst je handen en voeten verwennen met een fijne manicure en pedicure om er vervolgens een mooi zomers kleurtje op aan te brengen. 

Enjoy the sun, sea & see you @thebeach

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...