Hairextensions bij Extended in Tielt

IMG_8354

Kapsalon Extended in Tielt is gespecialiseerd in kleurtechnieken en extensions. Inge genoot verschillende jaren ervaring en opleidingen die ervoor zorgen dat ze geen schrik heeft om een volledige transformatie te verkrijgen. Extensions zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Inge werkt met echte Remy gesorteerde haren die gekleurd kunnen worden, waaronder de merken Extended, Indian Gold en Mayacoba. Haarstudio Extended staat voor professioneel advies, goede prijs, nabehandeling, hoogwaardige kwaliteit en vooral specialisatie!

Passie voor extensions & kleuringen

In 2012 ontwikkelde Inge haar passie voor extensions en kleuringen. “Ik vind lang haar heel vrouwelijk en werk er ook graag mee. Door mij te specialiseren kan ik toch net iets meer expertise en advies bieden aan de klanten. Tijdens een eerste gesprek leg ik de verschillende technieken uit en daaruit kiezen we de beste oplossing. Ik hou rekening met wat de klant wil, volume, verlenging,... En wat het beste is naar bijwerking toe. Daarna doen we een specifieke kleurbepaling, effen kleur of balayage, en dan bestel ik ze. Ik werk enkel op bestelling zodat ik altijd de juiste kleur en type heb. Na een paar dagen zijn ze hier en dan kunnen ze geplaatst worden nog dezelfde week of de week erna.”

Vier verschillende systemen voor haarverlenging

Inge biedt verschillende methodes aan om het haar te verlengen en te verdikken, zoals Keratine bonding extensions, I-TIP microring extensions, weften en Tape-extensions. Zo verkrijgt ze voor iedere haartype het beste resultaat. “De keratine extensions worden met een warmtetang geplaatst. De microringetjes zijn kleine herbruikbare ringetjes worden om de 8 à 12 weken opnieuw geherpositioneerd en gaan 12 à 18 maanden mee. Tape-extensions gaan 6 tot 12 maanden mee en kunnen ongeveer elke 6 à 8 weken omhoog geplaatst worden. Bij de weften heb ik kwaliteiten die tot 2 jaar houdbaar zijn. Deze worden ook elke 8 à 12 weken omhoog geplaatst.”

Bekijk de deals van dit kapsalon 

Remy gesorteerd echt haar

Voor haar extensions heeft Inge gekozen voor Remy gesorteerd echt haar waarbij alle haarschubben in dezelfde richting staan zodat er geen knopen in zitten. “Extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, als ze goed geplaatst zijn en er ook correct uitgehaald worden. Voor vrouwen die voor een langere duur extensions steken, adviseer ik om toch over te gaan naar een herbruikbare techniek. Doordat je niet telkens een nieuwe set moet steken, zoals bij Keratine, ligt de kost toch een stukje lager. Langdurig medicatiegebruik heeft wel een nefaste invloed op het haar. Als het te poreus is of afbreekt, zijn extensions niet mogelijk.”

Hoe je extensions zo goed mogelijk onderhouden

Elke klant krijgt ook een checklist met do’ & don’t mee om hun extensions thuis zo goed mogelijk te onderhouden. “Je kunt alles doen met je extensions, zoals zwemmen, kleuren, sporten… Ik vraag wel om niet met nat haar te gaan slapen en je haar niet te vaak in een staart te dragen. Om je haar lang mooi en gezond te houden, gebruik je best professionele verzorgingsproducten zonder siliconen. Probeer je haar ook niet dagelijks te wassen,want daarvan gaat de kwaliteit achteruit. Ook een stijl- of krultang kunnen, maar best niet elke dag. Föhnen kan in principe iedere dag, maar trek de extensions niet omhoog. Probeer ze er zeker ook niet zelf uit te halen, dit om beschadiging van je eigen haar te voorkomen.”

Gespecialiseerd Colorista

Naast de extensions specialiseerde Inge zich in kleurtechnieken. “Er zijn zoveel mogelijkheden om te kleuren: ombré, sombré, high of low lights, grijsdekking, accentkleuren, astinten… Niet elke kleur is haalbaar voor iedereen. Soms lukt het ook pas in 2 à 3 stappen, bijvoorbeeld ijsblond of grijs. Eerst en vooral kijk ik of je een koud of warm type bent. Dan bespreek ik met de klant wat ze graag wilt en neem er de kleurstalen bij. Door ze langs het gezicht te houden, zie je al vaak of het past bij je huid of niet. De grijslook is enorm aan het opkomen, maar is heel moeilijk. Zeker voor een warm type, want je moet eerst zorgen dat er geen kleurpigment in je eigen haar meer zit. Hiervoor moet je eerst naar heel licht, bijna wit gaan, om er dan grijs op te kunnen doen. Ik blijf ook constant opleidingen als colorista volgen om steeds mee te zijn met de nieuwste trends.”

Is het tijd voor iets nieuws, ga dan zeker bij Inge van Kapsalon Extended in Tielt? Wil je graag een ander kleurtje of extensions proberen, maak gebruik van onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...