Hair & Beauty Bianca in Westerlo, een portret

IMG_5068

Bij Hair & Beauty Bianca in Westerlo stap je binnen in een modern en gezellig kapsalon en schoonheidsinstituut. De sympathieke Bianca zorgt voor een warm welkom en je voelt je meteen thuis. Ze neemt je graag professioneel onder handen, of het nu is voor een nieuwe snit, gelaatsverzorging of gelnagels. Je voelt je op en top vrouw als je buiten stapt bij Hair & Beauty Bianca. Bovendien krijg je er nog een koffietje en vriendelijke babbel bij waardoor het erg gezellig vertoeven is. Bianca werkt ook steeds met professionele en kwalitatieve kappers- (Matrix en Kiss) en verzorgingsproducten (Lisine).

Liefde en passie voor het vak

Hair & Beauty Bianca in Westerlo bestaat 5 jaar in 2018 en je voelt meteen de ervaring en kennis die Bianca heeft. De liefde en passie voor het kappersvak en schoonheidszorgen geeft ze graag door tijdens haar werk. “Eigenlijk doe ik alles even graag en zet mij altijd extra in. Ik bezit beide diploma’s en vindt de combinatie ideaal. Het is een uniek concept voor hair & beauty, waardoor je als vrouw hier volledig tiptop naar buiten kunt stappen. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk en ik behandel de klanten zoals ik dat zelf zou willen ervaren. Het is hier altijd gezellig en gemoedelijk, zodat iedereen het gevoel heeft dat ze zichzelf kunnen zijn. Ik doe mijn job graag en dat voel je ook.”

Bekijk de deals van deze zaak

Persoonlijkheid en eigen stijl

Bianca neemt haar tijd om te luisteren naar de verlangens van de klanten. “Bij nieuwe klanten voer ik eerst een gesprekje om te horen wat ze graag willen. Of dit nu voor een nieuw kapsel of gelaatsverzorging is. Bij de schoonheidszorgen ga ik stap voor stap uitleggen wat ik doe zodat ze weten hoe ik te werk ga. Voor een nieuwe snit of kleuring vraag ik altijd dat ze foto’s mee brengen van wat ze graag zien. Dat is een ideaal vertrekpunt om de stijl te bepalen. Dat is ook zo met de make-up. Het is belangrijk dat een nieuwe haarsnit of make-up ook passen bij je persoonlijkheid en eigen stijl. Ik stel ook steeds vragen, dat is de basis van alles om te achterhalen wat kan of net niet.”

Lisine, anti-aging gelaatsverzorging

Voor de gelaatsverzorgingen werkt Bianca met het merk Lisine dat erg gericht is naar anti-aging. “Ik leerde de producten kennen tijdens een workshop en het was meteen mijn ding. Ik had er een heel goed gevoel bij. Er zijn ook verschillende lijnen voor de huidtypes en -problemen, maar ze richten zich vooral naar anti-aging. De verzorging bestaat uit de reiniging, peeling, gelaatsmassage, masker en afwerken met een tonic en dagcrème. Eventueel epileren van de wenkbrauwen, of harsen van de bovenlip kan ook indien gewenst. Ik zorg er voor dat mijn klanten zich op hun gemak voelen, en eventjes kunnen genieten van tijd voor zichzelf.”

Ideaal concept voor bruidjes

Ook voor bruidjes is het een ideaal concept bij Hair & Beauty Bianca. Je vindt er alles op één locatie, nl. haar, make-up en nagels. “Ik werk altijd met proefkapsels en proefmake-up op voorhand om de juiste stijl en kleuren te bepalen. Op de huwelijksdag zelf is alles dan perfect zoals je het wenst. Ik stem alles af op de persoonlijkheid en stijl van de jurk. Op de pasdag stel ik voor dat ze komen voor hun proefbeurt zodat ze meteen het volledige plaatje zien. ‘t Moet zijn zoals ze het zelf willen, zodat ze zichzelf voelen want het is tenslotte hun dag.”Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...