Gelaatsverzorging bij Jillini's

_74A1185

Vlakbij de Markt van Gistel vond ik bij Jilliny’s hulp voor de kleine – en grotere – probleempjes die een rijpere huid met zich meebrengt.
Ouder worden is niet leuk en ik heb lang de veranderingen die mijn huid begon te tonen niet willen zien. Maar ja, een rimpel hier, een meer vettige huid op plekken waar ik daarvoor nooit problemen had, dan moet je wel gaan toegeven dat er veranderingen gebeuren. Wat doe je eraan? Dure potjes opsmeren? Uitgebreide behandelingen volgen? Ik ben niet zo geneigd me daar in te gooien dus was ik erg blij een rustige plek te vinden met iemand die me simpele maar goede raad gaf.
 

Jill is er zich van bewust dat mensen van alle leeftijden meer en meer allergieën kunnen hebben en dan kunnen zelfs erg dure potjes de verkeerde zijn. Zij gebruikt alleen natuurlijke producten als basis en maakt dan zelf de mengeling aan die , na grondig onderzoek van de huid, voor haar passen op de huid van de klant. 
Iedere klant heeft andere uitdagingen met haar huid en bij de ene zijn de problemen al groter dan bij de andere. 

Ik heb mijn ganse leven een zeer goede huid gehad, weinig of geen problemen, lekker bruinen en wat leuke sproeten toen ik jonger was. Met de jaren komen de (lach)rimpels duidelijker naar voor, gaat de huid wat slapper hangen en groeit er haar waar je er vroeger geen had…. Vervelend. 
Jill installeerde me in haar stoel achterin de zaak, waar je rustig kan genieten en begon met de behandeling door me duidelijk alles uit te leggen.

Ze begint met mijn huid grondig te reinigen zodat ze de ‘naakte’ huid goed kan bestuderen. Deze reiniging gebeurt met een natuurlijke tonic gemaakt op basis van rozenhout, dit speciaal voor mijn rijpere huid. Voor jongere dames, heeft ze in haar schuif nog vele andere flesjes staan. Al haar basis producten zijn van het merk Shankara, een gekend merk dat staat voor zuiverheid en pure natuur. De tonic geeft mijn huid alvast een goede boost en is ook goed tegen de rimpels.

Nadien begint ze met de peeling of diepe reiniging en dit gebeurt met pure groene klei en water met een beetje lavendel die doet ontspannen en teathree met ontsmettende eigenschap. Na ongeveer 5 minuten gaat de klei eraf en gezien de huid nu helemaal ontsmet is, is het moment beter om eventuele zwarte puntjes te verwijderen want nu is er minder kands dat die gaan ontsteken.
Vervolgens krijg ik een masker van witte klein en water op met een beetje olie van geranium die cel vernieuwend werkt door de cellen te verzachten. Ik lig rustig naar de radio te luisteren gedurende een kleine 15 minuten en nadat het masker verwijderd is , gaan we naar de laatste rechte lijn, voor mij het leukste deel. Jill gebruikt heerlijk ruikende jojoba-olie van geranium om mijn gezicht te masseren tot de olie helemaal is ingetrokken, zaaalig! 
Spijtig genoeg was dat het einde van een leuk uurtje. Mijn huid voelt super zacht aan, zoals een ‘babypoepje’ zegt Jill zelf, en ik voel ook echt dat alles wat strakker zit en ‘ gezond’ aanvoelt.

Ik heb het leuk gevonden haar als een volleerd alchemist haar verschillende middeltjes te zien mengen, dat vond ik echt niet alleen origineel , maar ook geruststellend dat het niet zomaar een potje was, maar wel degelijk een erg persoonlijke, aan mijn huid aangepaste behandeling. Ik ben overtuigd!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...