In de kijker: ' Meta therapy '

201496102828630_foto-200.jpg_big

Getest bij Schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh uit Brugge

Schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh is dé referentie in Brugge voor behandelingen in huidverjonging.Een populaire en diepgaande behandeling is de Meta Therapy (Medical & Esthetical Tissue Activation). Een bekende fan van deze therapie is Phaedra Hoste die speciaal naar het instituut “Lieve Mestdagh” komt voor deze nieuwste methode van huidverbetering en –verjonging, hydratatie en herstel. “Het is een pijnloze micro-perforatie die door de huid erkent wordt als ‘beschadiging’ waardoor het natuurlijke herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd”, legt Lieve uit.“Actieve ingrediënten worden volgens de behoefte van de huid ingebracht. 

De te behandelen zones zijn het gelaat, de hals, décolleté, diepe rimpels en fijne lijntjes. De gezichtsbehandeling wordt best in kuurvorm toegepast. De kuur van acht behandelingen is de meest effectieve. We starten de eerste maand met één behandeling per week en de tweede en derde maand volstaat een behandeling om de twee weken.”
 
Naast de gespecialiseerde huidverjongingstechnieken biedt Lieve haar klanten ook een ruim gamma aan allerhande gelaatsverzorgingen. Hiervoor gebruikt ze de professionele producten van Babor en Environ. 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...