Thalgo, vernieuwende en baanbrekende maritieme cosmetica

thalgo1

Schoonheid uit de zee

Thalassotherapie, ontstond in de 19e eeuw om huid -en reumatische aandoeningen en ademhalingsproblemen te verhelpen. In de 20e eeuw neemt de thalassotherapie een nieuwe dimensie aan, en richt zich nu meer op de wellness -en gezondheidssector. Thalgo is met zijn pure, natuurlijke ingrediënten de belangrijkste partner op de markt inzake thalassotherapie en wellnessbehandelingen. Andre Bouclet was een apotheker die in 1964 het merk Thalgo oprichte. Hij was overtuigd van de therapeutische werking en eigenschappen van de rijkdommen uit de zee. Met die passie voor het leven in de zee werd Thalgo opgericht en is het merk volledig gebaseerd op de werkstoffen en heilzame ingrediënten afkomstig uit zeeën en oceanen.

Het merk richt zich met zijn specifieke behandelingen met maritieme extracten, niet uitsluitend op de schoonheidsindustrie. De ingrediënten zijn zo puur dat ze ook zijn beschikbaar zijn voor de medische wereld en spa cultuur, waaronder thalassotherapie. Thalgo is een trendsetter op gebied van martieme cosmetica! Deze ingenieuze apotheker ontdekte een unieke en revolutionaire methode om de zeezouten in algen huideigen te maken met een totale bio-affiniteit met het lichaam; De gemicroniseerde algen zijn het ontwerp van een jarenlange studie, met een medisch octrooi dat behaald werd in 1966. Dit was een belangrijke wetenschappelijke doorbraak voor de cosmetica en gezondheidsindustrie. 

Rijkdommen, die mooi maken

De ingrediënten van Thalgo bestaan uit 90 uiterst goed opneembare en essentiële zeezouten, met een wonderbaarlijk regenererend vermogen om een natuurlijke bescherming te bieden tegen vrijë radicalen. Ze bevatten een onuitputtelijke bron aan actieve moleculen, zoals vitale anti-aging componenten en natuurlijke zonnefilters. Met haar producten zet Thalgo een nieuwe trend in natuurlijke cosmetica met uiterst veilige bestanddelen die goed door de huid opgenomen en verdragen worden. De krachtige ongeëvenaarde actieve moleculen hebben een uniek hydraterend vermogen die uitzonderlijke celstimulatie veroorzaken.

Voor Thalgo staat milieubewustzijn voorop, het DNA van het merk is sinds de oprichting begaan met de bescherming en  het respect voor het milieu. Als kind van de zee verbindt Thalgo zich ertoe om zijn ecologische voetafdruk in elke fase van het onderzoek -en ontwikkelingsproces tot en met verpakking zo klein mogelijk te houden. Deze duurzame formules bevatten tevens geen chemische bestanddelen, en zijn vrij van parabenen, minerale olie, propyleen glycol, GGO`s en bestanddelen van dierlijke oorsprong, en is daarmee ook toegankelijk voor veganisten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...