Naobay gelaatsverzorging getest

IMG_4931

Naobay staat voor Natural & Organic, Beauty & You en bestaat uit een volledige lijn verzorgingsproducten samengesteld met actieve organische oliën en biologische plantenextracten. De verzorgingslijnen zijn samengesteld met voedende, hydraterende, kalmerende en celvernieuwende eigenschappen. Ik ben benieuwd naar de werking van deze klassieke gelaatsverzorging die ik mag uittesten bij Esthetiek Sandy in Esen (Diksmuide).

Naobay behaalde in 2010 het Ecovert certificaat en voldoet aan alle normen en eisen voor natuurlijke en biologische producten. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn beter voor de huid en het milieu. Er zitten dan ook geen schadelijke ingrediënten in zoals parabenen, siliconen,... “Ik bekijk sowieso altijd eerst de huid om te kijken waar die nood aan heeft. Ook vraag ik aan nieuwe klanten hoe ze hun klant reinigen en wat ze gewoon zijn. Daarna stel ik voor welke behandeling best bij hen past.” Sandy begint met de huid te reinigen en de make-up te verwijderen. De aangename citrusgeur en zachte texturen vallen mij al meteen op.

Aangename geuren en zachte texturen

Voor elk huidtype is er een aangepast lijn samengesteld met een specifieke werking: voeding, hydratatie, acné, anti-aging, kalmerend… De producten prikken niet en ruiken heerlijk fris. Sandy brengt niet zomaar de verschillende crèmes en lotions aan op mijn gezicht, ze masseert ze met zorg in. Het voelt heel aangenaam en ontspannen aan. Ze gebruikt vloeiende bewegingen met de juiste druk op de juiste plaatsen. Ik verlies mijzelf al een beetje in de realiteit en geef mij over. Na de reiniging volgt de peeling die terug een andere geur heeft en niet agressief inwerkt op de huid. Daarna volgt de vapozone om de poriën open te zetten en de zwarte puntjes te verwijderen.

Grotere ecologische bewustwording

De trend naar natuurlijke producten en een grotere bewustwording voor het milieu groeit in onze maatschappij. Meer en meer mensen gaan bewust op zoek naar natuurlijke en ecologische alternatieven die goed zijn voor de mens, het milieu en dieren. Want daar staat Naobay ook voor, geen enkel product is getest op dieren. Ook de verpakkingen zijn van gerecycleerd materiaal en afbreekbaar.

Arganolie, het pure goud voor anti-aging

Sandy brengt eerst zorgvuldig een serum aan en dat is het begin van de massage. Ik hoor een rustige melodie op de achtergrond en kan mij volledig ontspannen in haar gouden handen. Ze voelt de huid goed aan en haar bewegingen vloeien in elkaar over, met de juiste druk. Ze werkt heel goed in rond de zone van de ogen. Na de massage volgt het maskertje, Sandy heeft gekozen voor een anti-aging masker voor de gevoelige huid. Het is een crème masker o.b.v. kruiden en planten met aloë vera en arganolie. Arganolie is eigenlijk het pure goud op het gebied van anti-aging.

Afwerken doet Sandy met een dagcrème afgestemd op mijn huidtype, mijn huidje voelt goed en zacht aan. “Voldoende hydrateren en vocht voor de huid is de basis voor een gezonde huid. Zo kan die de producten en voedende ingrediënten beter opnemen.”

Wil je ook kennismaking met de biologische producten van Naobay, ontdek dan onze deals voor nieuwe klanten en laat je overtuigen.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...