LR health & beauty

lr3

Holistische kijk op schoonheidszorgen

LR health & beauty is een Duits bedrijf dat reeds meer dan 30 jaar schoonheid benadert op een holistische manier. Zij zijn één van de weinige merken die outside the box denkt, door schoonheid vanbinnen en vanbuiten te ondersteunen. Zij doen dit op een innovatieve manier met producten die aan de strengste eisen en normen voldoen. Zij doen dit op een innovatieve manier met producten die aan de strengste eisen en normen voldoen. ​​

Health & beauty concept

LR health & beauty draagt alle certificaten die een betrouwbaar cosmetica product dient te hebben. Zo heeft het als één van de enige cosmeticamerken op de huidige beautymarkt het Fresenius kwaliteitslabel. Dit label toont aan dat LR health en beauty een hoge standaard heeft en enkel veilige en efficiënte producten op de markt brengt die veilig zijn voor mens, milieu en dier.
Het bedrijf staat voor Duitse kwaliteit, deze lijn trekt zich door in het opleiden van de LR health en beauty professionals.

In de ruim 32 landen waar het bedrijf zich heeft gevestigd zijn opleidingsinstituten waar de beautyprofessionals die met LR health & beauty werken haar opleiding krijgt en haar bijscholingen volgt omtrent nieuwe product releases en wetenschappelijke innovaties. Zo kan u ervan uitgaan dat wanneer u een instituut bezoekt dat werkt met het LR health & beauty concept u de beste begeleiding krijgt inzake huidverbetering, voeding en lifestyle. Het hele concept draait erom de mens in zijn totaliteit te benaderen en huidproblemen in kaart te brengen om een totaalpakket aan te bieden om de innerlijke mens in balans te brengen in combinatie met de juiste instituut behandeling en ondersteunende thuisverzorging.

Gezonde producten voor een optimale gezondheid

De cosmeticaproducten zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale olie, hormoonverstorende stoffen, SLS, synthetische kleur -en geurstoffen. Ook zijn de producten dierproefvrij en hebben ze meerdere tests afgelegd alvorens ze goedgekeurd worden om verkocht te worden. Door het weglaten van deze schadelijke stoffen kan u er zeker van zijn dat enkel de zuiverste en meest geconcentreerde ingrediënten de selectie halen. Dit alles in de juiste verhouding en balans waardoor de producten een hoge verdraagzaamheid waarborgen.

Voeding en lifestyleondersteuning zijn in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken. Door de snelheid waarin de mens anno 2018 leeft, met stress,  vervuiling en geïndustrialiseerd voedsel ervaren we een grote disbalans in ons leven. Door ons lichaam vanbinnen te ondersteunen met de juiste vitaminen en mineralen zorgen we ervoor dat we deze overdosis aan prikkels aankunnen zonder roofbouw te plegen. LR health & beauty biedt deze aanvulling met het lifetakt systeem dat bestaat uit suppletie in de vorm van capsules, shakes, voedings , lifestyle -en bewegingsadvies.

Voor wie op zoek is naar een perfecte balans en graag meer harmonie wil, met energie, vitaliteit en een gezonde huid als kers op de taart, LR health & beauty is het proberen waard. Meer info vindt u op www.lrworld.com


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...