In de kijker: ' Babor gelaatsverzorging '

20149520752852_foto-178.jpg_big

Getest bij Schoonheidsinstituut Lieve Mestdagh uit Brugge

De Babor gelaatsverzorging: het ideale schoonheidsrecept
 
Babor is de pionier van de professionele huidverzorging en bestaat 55 jaar.
Met hun deskundige kennis vertalen zij de geheimen van fijne,natuurlijk werkzame stoffen in luxueuze, actieve en verdraagzame huidverzorgingsproducten.
Het resultaat : individuele precisie-cosmetica made in Germany in samenwerking met cosmetici. Babor voldoet aan de hoogste eisen en zorgt voor een duurzaam gezondheidsbeeld en resultaat.

Hightech verzorging

Ook het Babor verhaal kent Lieve Mestdagh als geen ander.
“De geschiedenis van BABOR  is een geschiedenis vol innovaties. De revolutie van de schoonheid begon toen Dr Michael Babor in 1955 patent aanvroeg voor de tot op vandaag de dag onovertroffen HY-OL. Verzorgingsproducten die in harmonie met de natuur zijn, verhogen het welbevinden en laten de individuele schoonheid tot haar recht komen. Babor is vrij van dierproeven. Naast de natuurlijke producten en innovatieve werkstoffen hecht BABOR van oudsher bijzondere waarde aan kwaliteit, onderzoek en ontwikkeling in eigen huis! En zo worden in de hoofdvestiging Aken tot op de dag van vandaag , met het beste uit de natuur en de nieuwste inzichten van de wetenschap totale hightech-verzorgingsconcepten ontwikkelt.”

Babor filosofie

Lieve Mestdagh vertaalt de Babor filosofie in haar instituut:
“Wij geven onze klant het vertrouwen om hun huid in onze handen te laten verzorgen. Met behulp van een professionele huidanalyse bereiken we het individueel schoonheidsrecept. Een intake gesprek maakt een band met de klant en verklaart het huidbeeld. Na de reiniging worden de huiddelen grondig bekeken. Niets wordt aan ons geschoolde oog onttrokken : onzuiverheden ? Kreukeltjes ? Rimpeltjes? elasticiteitsverlies? 

Het huidbeeld is genetisch bepaald. Wie dus op een droge huid is geprogrammeerd, kan deze aanleg helaas niet omkeren, maar met de juiste verzorging wel een pauze inlassen voor de huid. Ons modern huidanalyse - apparaat maakt de diagnose zichtbaar en ondersteunt het vochtgehalte of de pigmentatie. Een vitaliteitscheck met het doorbloedingsmasker toont de gebieden waar de huid momenteel goed verzorgd is of waar we met een intensieve verzorging verbetering kunnen brengen. Iemand wiens huidbeeld van nature een vette huid verraadt kan toch tussendoor schilfertjes hebben wanneer op kantoor de verwarming vocht onttrekt.

De klant geeft ons dan het vertrouwen wanneer wij adviseren op een ander product over te stappen.
Wanneer wij huidtoestand en huidbeeld weten te doorgronden en te verbeteren , hebben we het ideale, persoonlijke schoonheidsrecept gevonden.
En dat is waar wij voor gaan !


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...