Forever Young Nieuwpoort: een portret

foreveryoung_izabela_cynthia2

Langs de Albert I laan in Nieuwpoort ligt Instituut Forever Young. Wat je als eerste opvalt wanneer je door de glazen gevel kijkt, is de haarstudio. Een ruim kapsalon met veel lichtinval, een gezellige sfeer en professionele infrastructuur. Maar er schuilt heel wat meer achter deze zaak.

Schoonheidsinstituut, anti-aging clinic en afslankcentrum

8 jaar geleden startte Izabela, een joviale dame met Poolse roots, met haar schoonheidsinstituut, anti-aging clinic en afslankcentrum. Ze legde hierbij de nadruk op unieke behandelingen van hoog niveau en investeerde in dure en professionele apparaten. Een hele investering, maar noodzakelijk om kwaliteit te kunnen leveren en het verschil te kunnen maken met de concurrentie. Vandaag staat Forever Young nog steeds garant voor de kwalitatieve behandeling van heel wat klachten: rimpels, huidverslapping, droge huid, ouderdomsvlekken, couperose, acné, cellulitis, enz. Er wordt steeds op maat gewerkt, met de focus op een resultaat op lange termijn. Zo kunnen alle behandelingen ook als kuur gevolgd worden.

Carboxy therapie

Vaak komen mensen pas na een hele zoektocht bij Izabela en haar team terecht. Zo was er een klant met zware acné die was langsgeweest bij de dermatoloog, maar zonder oplossing terug naar huis keerde. Na enkele behandelingen bij Forever Young met de Carboxy therapie, waarbij CO² via de huid wordt toegediend, was ze definitief van haar klachten verlost! Bij Carboxy therapie gaat de huid zelf zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevindt. Die zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau in de cellen, verbetert de doorbloeding, wordt collageen aangemaakt en verdwijnt de acné. Succes gegarandeerd!

Izabela en haar team: een warm welkom

Izabela en haar dochters Cynthia en Roxanna ontvangen je, samen met hun team, met de glimlach. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en je voelt je meteen welkom. Of je nu langskomt voor een snit, kleuring of brushing in het kapsalon of je gaat voor één van de vele gelaats- of lichaamsverzorgingen, je gaat als een nieuw mens terug buiten. Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook zo en dat straal je uit.
Izabela heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen Europa met alles wat met schoonheid te maken heeft. Ze is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en cosmotoloog.

Permanente ontharing

Naast professionele toestellen voor de vele anti-aging behandelingen, beschikt Izabela ook over een IPL toestel voor permanente ontharing. Het toestel is geschikt voor alle haar- en huidkleuren. Gedaan met scheren of epileren, je ziet er op elk moment en in elk seizoen piekfijn uit. In kuurvorm geeft de ontharing de beste resultaten en is het bovendien erg voordelig. Niet twijfelen, doen!

Unieke wellness faciliteiten

Recent breidde het instituut uit met een unieke privé wellness ruimte: infraroodsauna, hammam, jacuzzi, relax corner met lichttherapie ... Bovendien kan je tijdens je bezoek aan de wellness genieten van een hele reeks behandelingen, zoals een zuiverende bodyscrub, een zeepschuimmassage of hot stone massage, die telkens doorgaan in een aparte behandelingskamer bij de wellness. De ideale formule voor een romantisch arrangement met z’n tweetjes: terwijl je zelf nog wat nageniet in de jacuzzi, ligt je partner op de behandelingstafel voor een rustgevende massage. Ook met vriendinnen is dit een uitgelezen kans om samen te genieten en bij te kletsen in een ontspannen en gezellige sfeer. Een fles champagne en wat hapjes erbij en het kan niet meer stuk. Bovendien is het meer dan betaalbaar. Voor 2u met 2 personen betaal je slechts 95€!


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...