Esthetiek Sandy in Esen, een portret

IMG_4913

Bij Esthetiek Sandy in Esen (Diksmuide) stap je binnen in haar landelijk en charmant schoonheidsinstituut waar je terecht kunt voor alle schoonheidsverzorgingen, ontharing en wimperlifting. Voor de gelaatsverzorgingen werkt Sandy met het biologische en ecologische merk Naobay, o.b.v. actieve oliën en plantenextracten. Alle verzorgingsproducten zijn natuurlijk en gezond voor jouw huid, goed voor het milieu en niet getest op dieren. Naast een uitstekende verzorging aangepast aan jouw huid, is het ontspannen van de eerste tot de laatste minuut in Sandy haar handen.

Het verzorgende heeft ze in haar handen

Sandy heeft reeds 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, het verzorgende en ontspannende aspect vindt zij heel belangrijk. “Dit is wat ik altijd al wou doen. Ik heb eerst een aantal jaren ervaring opgedaan in een kuuroord als schoonheidsspecialiste. Tot ik de stap zette naar mijn eigen instituut thuis. Ik heb gekozen voor de natuurlijke en plantaardige verzorgingsproducten van Naobay natural & organic. De verpakkingen zijn niet alleen mooi, maar ook gemaakt van gerecycleerd materiaal en ecologisch afbreekbaar. De producten zijn bovendien niet getest op dieren, en prijs-kwaliteit is prima.”

Bekijk de deals van dit instituut 

Ecocertificaat voor biologische producten

Naobay behaalde in 2010 het Ecovert certificaat en voldoet aan alle normen en eisen voor natuurlijke en biologische producten. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn beter voor de huid en het milieu. Er zitten dan ook geen schadelijke ingrediënten in zoals parabenen, siliconen,... “Voor elk huidtype is er een aangepaste lijn: gevoelig, droog, gemengd, rijpere huid, acné… Tijdens de klassieke verzorging stem ik de producten persoonlijk af. In de anti-aging verzorging zit een aangepast maskertje en extra ampoule voor een liftend effect. De anti-stress behandeling is om even helemaal te ontspannen dankzij de rugmassage. Mensen hebben meer en meer nood aan Me-Time, ontspanning of een babbeltje.”

Plantenextracten en actieve oliën

De basisingrediënten van Naobay zijn steeds van plantaardige oorsprong, met een mix van actieve organische oliën en plantenextracten. De verzorgingslijnen zijn samengesteld met voedende, hydraterende, kalmerende en celvernieuwende eigenschappen. “Mensen hebben vaak last van een droge huid door airco en verwarming thuis of in de auto. Een goede hydratatie is de basis. IAls je huid vocht tekort heeft, komen er ook droogtelijntjes in. Je hebt water en vocht nodig, ook om voeding te kunnen opnemen. Door zorg te dragen voor je huid, krijg je een gezonde en mooie uitstraling. Ik neem ook de nodige tijd voor elke behandeling en stem die volledig af per persoon. Het is hier geen winkel. Als ik aan de behandeling begin, geef ik mijn volledige aandacht aan de klanten zodat die ten volle kunnen ontspannen en tot rust komen.”

Wil je graag meer te weten komen over de biologische verzorgingen van Naobay? Lees dan snel ons artikel getest en ontdek het zelf dankzij mooie kennismakingsdeals voor nieuwe klanten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...